kaercher_fleet_header_1260x456.jpg

Maak werk van uw succes. Wij geven u daarvoor de inzichten.

Kärcher Fleet is het innovatieve, professionele fleet management systeem van de wereldwijde marktleider voor reinigingstechniek. Deze unieke, uniforme en toekomstgerichte oplossing is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende schoonmaakbedrijven. Kärcher Fleet voorziet de verschillende uitvoerenden in de reiniging van de voor hem of haar relevante gegevens en geeft zo een volledig overzicht van machines en activiteiten. Op basis hiervan kunnen processen worden geoptimaliseerd en reinigingsprocessen efficiënter worden uitgevoerd.

service_picto

Fleet

Kärcher Fleet verzamelt machinegegevens en verwerkt deze tot nuttige informatie. Deze informatie is beschikbaar via een modern, online portaal. Fleetmanagers kunnen de versie van het portaal kiezen die is afgestemd op hun branche. Zo levert Kärcher Fleet voor elk type machinepark relevante, concrete en actuele informatie.

De structuren, plaats van gebruik, uitvoerder en verantwoordelijkheden in het machinepark en de meetcriteria worden per branche en onderneming weergegeven. De betrouwbaarheid van de reinigingsprocessen kan daardoor aanzienlijk worden verbeterd. Door de betere coördinatie van machines, de bescherming tegen diefstal en de betere beschikbaarheid van machines is Kärcher Fleet voor elke branche een belangrijk middel om zich te onderscheiden van de concurrentie.


Kärcher Fleet Cloud

U kunt niet overal zijn. Maar wel alles weten.

Wat u ziet, is wat u nodig hebt. De weergaven gaan uit van taken zodat de gebruiker alleen de informatie te zien krijgt die voor hem of haar van belang is. Alarmmeldingen, waarschuwingen en aanwijzingen kunnen individueel worden ingesteld. Kärcher Fleet is precies afgestemd op de behoeften van de verschillende branches en legt het niveau van efficiëntie en professionaliteit in fleetmanagement weer een stuk hoger.


Kärcher Fleet Portal

Gebruiksvriendelijk portaal

Het gebruikersportaal van Kärcher Fleet is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Intensieve scholing en langdurig inwerken zijn niet nodig. De belangrijkste kerncijfers voor het machinepark worden duidelijk aangegeven in diagrammen. Met een eenvoudige klik gaat de gebruiker van het overzicht naar meer gedetailleerde weergaven.


Kärcher Fleet: uw voordelen.

Individueel configureerbaar
Geautoriseerde gebruikers kunnen het systeem Kärcher Fleet gebruiken voor verschillende doeleinden en instellen wat ze willen zien: informatie over machines of het machinepark, beveiliging, betrouwbaarheid van machines of controle.

Gecontroleerde werking
Kärcher Fleet zorgt ervoor dat essentiële functies van de machines worden gecontroleerd. Bij een afwijking of storing wordt direct per e-mail een bericht gestuurd aan de verantwoordelijke medewerker: alarmmeldingen, informatie, aanwijzingen.

Altijd en overal
Kärcher Fleet is altijd en overal beschikbaar: op kantoor, onderweg, op de pc, laptop of mobiele telefoon.

Geen installatie
Kärcher Fleet is een online oplossing. U hebt dus alleen een functionerende, beveiligde internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van dit systeem voor fleetmanagement. Via de telematica-box wordt alle informatie versleuteld en met moderne transmissietechnologie (GMS) in UMTS-snelheid verstuurd naar een wereldwijd bereikbare cloudserver. Via deze cloud hebben geautoriseerde gebruikers gemakkelijk toegang tot alle relevante gegevens en analyses.


Eenvoudige planning en aansturing

Deskundig fleetmanagement voor iedereen bereikbaar maken. Dat is het doel van Kärcher Fleet. In dit net zo innovatieve als functionele en gebruiksvriendelijke systeem worden de ervaringen en kennis van de wereldwijde marktleider voor reinigingstechniek gecombineerd met de praktische expertise van vooraanstaande schoonmaakbedrijven. Het resultaat is overtuigend. Kärcher Fleet is indrukwekkend krachtig en verbazingwekkend eenvoudig in gebruik.

Kärcher Fleet einfache Planung

Contact

Als u belangstelling hebt voor onze innovatieve oplossing, neem dan vandaag nog contact met ons op: