Kärcher rental: huurmachines voor de professional

Huur me, eenvoudig en gemakkelijk

Huur in plaats van te kopen - en krijg meer: bewezen Kärcher-kwaliteit en uitgebreide service inbegrepen. Onze huurmachines worden gebruikt wanneer ze echt nodig zijn. Geen storingen, geen onnodige kosten - economisch verantwoord. Voor elke toepassing bieden wij ter plekke de juiste machine. Voor flexibele en duurzame reinigingsvloten.

Zo flexibel als u: huurmachines rechtstreeks van de fabrikant

Onze Kärcher huurmachines zijn er wanneer u ze nodig hebt en zolang u wilt. Het biedt de optimale oplossing voor kortetermijnklussen zoals winterdienst en tuinonderhoud of voor eenmalige reinigingstaken zoals straatreiniging na feesten en festivals. Onze huurmachines zijn ook perfect als kortetermijnvervanging of seizoensuitbreiding van de vloot.

Een machinepark volgens behoefte biedt vele voordelen: de juiste machine is altijd beschikbaar en zeer zuinig in gebruik. Geen reparaties, geen investeringskosten, geen opslag of onderhoud. 

Maximale keuze - maximale flexibiliteit

Ons portfolio bevat een selectie van professionele machines van alle maten en prestatieklassen. Wij bieden de juiste verhuurapparatuur, samen met compatibele accessoires, voor alle vereisten. Onze huurmachines kunnen worden uitgerust om aan uw eisen te voldoen en speciaal worden geconfigureerd voor de uit te voeren taak. Onze moderne vloot omvat machines in perfecte staat en uitgerust met betrouwbare Kärcher-technologie.

Transparant, kostenbesparend en zonder compromissen

Niets is onmogelijk. Van eenmalige kortetermijnhuur tot de aantrekkelijke vaste huurprijs - bijna alles is mogelijk. Huur alleen zo lang als nodig is. Flexibele huurperiodes maken maximale efficiëntie, volledige kostenbeheersing en duurzaam beheer mogelijk. Geen lange stilstandtijden, geen vastliggend kapitaal, geen geleidelijk waardeverlies, geen onnodige investeringskosten. Gewoon meer financiële armslag. Geef uzelf de vrijheid om een machine tijdens het gebruik gewoon te vervangen. Want veel machines zijn ook op korte termijn beschikbaar.

Volledig gebruik - maar zonder risico

Geen onaangename verrassingen: onze huurmachines zijn onberispelijk schoon en volledig onderhouden wanneer ze aan u worden overgedragen. Alle machines zijn altijd klaar voor gebruik en worden geleverd met ons all-in servicepakket. Typisch voor Kärcher.
Voor elke machine is er ook een grondige briefing. Zodat u als professional het volledige potentieel van de machine kunt benutten. Veilig en zonder risico.

Appareils de location Kärcher logo

Huren is kinderspel

Huren is kinderspel: de video toont u stap voor stap hoe u snel en goedkoop een huurmachine huurt. Het kiezen van de juiste machine uit de Kärcher verhuurvloot is eenvoudig. Iedereen vindt de juiste huurmachine voor eenmalige of langdurige taken en toepassingen.

Altijd de juiste partner aan uw zijde

Onze huurvloot biedt altijd de juiste machine voor elke toepassing. Nauwgezet gepland, worden onze machines precies gebruikt wanneer ze nodig zijn. Dit bespaart geld en zorgt voor echte efficiëntie en duurzaamheid.

Huren, waar en hoe u dat wilt!

Informatie, voorwaarden en advies bij Kärcher huurapparaten krijgt u via ons contactformulier hieronder of op 03 340.08.42 of per e-mail: rental.be@karcher.com

Naar contactformulier

Voor elke branche de juiste Kärcher Professional huurmachines

ImageBouw

BOUWSECTOR

ImageTransport

TRANSPORT

ImageIndustrie

INDUSTRIE

ImageSchoonmaak

SCHOONMAAKBEDRIJVEN

ImageAgro

LANDBOUW

ImageAutomotive

AUTOMOTIVE

ImageGemeente

OPENBARE DIENSTEN

ImageRetail

RETAIL

Huren of kopen?

Ons doel is om efficiëntie en duurzaamheid te creëren. Of u een machine koopt of huurt is van ondergeschikt belang. Het is veel belangrijker dat het model winstgevend is. Als een machine regelmatig en langdurig wordt gebruikt, is een aankoop aan te bevelen. Wordt een machine echter uitzonderlijk of seizoensgebonden gebruikt, dan biedt ons op de behoeften afgestemde huurmodel maximale flexibiliteit. Opslaglocaties, logistiek en onderhoudskosten worden verminderd.

Afhankelijk van de taak wordt de juiste machine ingezet uit onze pool van professionele apparatuur. Duurzaam, milieuvriendelijk en zorgeloos.

ZIJ DIE HET KUNNEN, DOEN HET. DIT IS HOE ECHTE PROFESSIONALS HUREN

Goed voor u, goed voor het milieu

Delen is solidariteit. Een machine huren is niet alleen economisch voordelig. Het is ook een bijdrage aan een duurzame bedrijfscultuur. Onze huurmachines worden in goede staat van onderhoud en reparatie gehouden, ook over langere periodes. Op die manier kunnen wij een lange levensduur garanderen en voorkomen dat de machine bij het eerste teken van problemen vroegtijdig wordt afgedankt.

Huren kan zo eenvoudig zijn

Wij maken de verhuur van machines eenvoudig en gemakkelijk. Korte routes, flexibele huurperiodes, leverings- en ophaalservice. Vanaf de eerste aanvraag tot en met de levering zorgen wij voor de administratieve kant van de zaak. Bovendien bieden wij betrouwbare service en deskundig advies en opleiding. Zo blijft er meer tijd over voor de echt belangrijke zaken.

De kosten altijd onder controle

Huurmateriaal bespaart op grote investeringen of creëert meer financiële armslag. Kosten zijn gemakkelijker te berekenen en kunnen worden bespaard. Dit betekent dat u nauwkeurige en betrouwbare berekeningen kunt maken.

Wilt u iets extra's? Wij verhuren ook vloten

Er is voor elk wat wils in ons Kärcher verhuurpark. Er zijn ook grote vloten beschikbaar. Bijvoorbeeld voor eenmalige schoonmaakopdrachten of beperkte contracttermijnen voor eigendommen die een nieuwe aankoop niet rechtvaardigen.

Individualisten voor elke situatie

Ons portfolio biedt bijna elke gewenste machine - zelfs voor uitzonderlijke reinigingstaken. Meer bijzondere machines zoals de roltrappenreiniger en  poetsmachines zijn ook beschikbaar in ons verhuurpark.

Huren in alle veiligheid

Vertrouwen en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit in de verhuur. Door regelmatig onderhoud en de uitvoering van alle voorgeschreven controles garanderen wij de naleving van alle wettelijke voorschriften voor onze machines.

Kärcher huurapparatuur

B 50 W Bp

Voor een verbluffend resultaat - Met de Kärcher schrob-/zuigmachines worden vloeren hygiënisch en vlekkeloos schoon. Sprankelende resultaten gegarandeerd. Een allround en gespecialiseerde schrob-/zuigmachine voltooit alle reinigingstaken snel en economisch.

Meer info: 03 340.08.42 of rental.be@karcher.com

KM 105 180 Bp

Maximale veegprestaties - altijd en overal. Van de handmatige veegmachine via de walk-behind en ride-on zuigmachine tot de extreem krachtige en sterke industriële ride-on veegmachine. Schoon vegen op elk gewenst moment met een betrouwbare en innovatieve Kärcher technologie.

Meer info: 03 340.08.42 of rental.be@karcher.com

2

Onverslaanbare veelzijdigheid - onder hoge druk reinigen met Kärcher. Verkrijg betere prestaties met een lager verbruik dankzij de professionele hogedrukreiniger van Kärcher. Als wereldmarktleider biedt Kärcher een groot assortiment aan hogedrukreinigers dat niets tot de verbeelding overlaat op het gebied van technische verfijning en veelzijdigheid - Werken met warm of koud water, aangedreven door elektrische motoren of verbrandingsmotoren, mobiel of stationair.

Meer info: 03 340.08.42 of rental.be@karcher.com

Kaercher_SGV_8-5_application_kitchen_300DPI.jpg

De Kärcher stoomzuiger is voorzien van een hoog bedieningscomfort en effectieve reinigingspresentaties op alle harde ondergronden. Het uitgebreide assortiment aan toebehoren zorgt voor een gerichte reiniging.

Meer info: 03 340.08.42 of rental.be@karcher.com

Haal-en-brengservice

Kärcher brengt. En haalt weer af.
U wilt dat uw huurapparaat op de werkplek of bij uw bedrijf wordt geleverd? Met de Kärcher haal-en-brengservice bespaart u tijd en geld. En u weet zeker dat uw huurapparaat veilig wordt geladen en vervoerd. En het is natuurlijk altijd mogelijk uw apparaat zelf op te halen in de hoofdzetel in Wilrijk.

 

Contact-/aanvraagformulier

Gegevens toestel

Locatie adres toestel