KÄRCHER RENT

Huren direct bij de fabrikant - de eerste keus voor professionals.

Kärcher Rent

Maak werk van uw succes. Wij geven u er de flexibiliteit voor.

Zakelijke gebruikers die voor korte tijd of een eenmalige opdracht een machine nodig hebben of die op zoek zijn naar een vervangende machine, vinden bij Kärcher precies wat ze nodig hebben. Een ruim aanbod, zo goed als nieuw en uitgerust met de laatste techniek.

Kärcher Rent-pictogram

Huren, waar en hoe u dat wilt!

Informatie, voorwaarden en advies bij Kärcher huurapparaten krijgt u via ons contactformulier hieronder, op 03 3400711 of per e-mail: info@be.kaercher.com.


Kärcher huurapparatuur

Gemeentetechniek

Gemeentetechniek

De oplossing voor reiniging in de openbare ruimte. Veegmachines van Kärcher bieden met 26 PK tot 84 PK krachtige prestaties voor elke toepassing. Ze onderscheiden zich door een perfect resultaat, robuustheid en vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

Gemeentetechniek

 

Schrob-/zuigmachines

Schrob-/zuigmachines

Voor blinkende vloeren. Schrob-/zuigmachines van Kärcher maken vloeren hygiënisch en glanzend schoon. Wij staan garant voor een schitterend resultaat. Onze allrounders en specialisten voeren alle soorten reinigingstaken bijzonder economisch en tijdbesparend uit.

> Handbediende schrob-/zuigmachines
Houd er rekening mee dat verhuur van handbediende schrob-/zuigmachines mogelijk is vanaf machineklasse B 60. Voor kleinere machines wendt u zich tot een Kärcher dealer bij u in de buurt.

> Zitveeg-/schrobmachines

Veegmachines

Veeg- en veeg-/zuigmachines

Keurig schoon vegen - altijd en overal. Van de handveegmachine en de walk-behind- en ride-on-machine tot de bijzonder krachtige en robuuste industriële zitveegmachine. Volledig schoonvegen op elk moment met betrouwbare en innovatieve techniek van Kärcher. Ook bij het vegen denken wij vooruit.

Veeg- en veeg-/zuigmachines

 

Haal-en-brengservice

Kärcher brengt. En haalt weer af.
U wilt dat uw huurapparaat op de werkplek of bij uw bedrijf wordt geleverd? Het wordt stipt op de afgesproken plaats gebracht. Met de Kärcher haal-en-brengservice bespaart u tijd en geld. En u weet zeker dat uw huurapparaat veilig wordt geladen en vervoerd. Grote apparaten kunnen op verzoek ook tussen verschillende locaties worden vervoerd. En het is natuurlijk altijd mogelijk uw apparaat zelf op te halen in de hoofdzetel in Hoogstraten.

 

Contact-/aanvraagformulier

Gegevens toestel

Locatie adres toestel


Slim huren:

Wanneer huren? Wanneer kopen?
Het draait niet om de vraag of u een Kärcher huurt of koopt, maar om wat u nodig hebt. En wat het oplevert. Door te huren, kunt u inspelen op kansen zonder vermogen te binden. Of u kunt als beginnend ondernemer zuinig zijn op uw startkapitaal. En naar behoefte een beroep doen op een verhuurservice voor professionals.

Seizoenshuur: altijd voortreffelijk uitgerust
Met huurmachines bent u altijd voorbereid op seizoensgebonden werkzaamheden zoals sneeuw schuiven, gras maaien en onderhoud van groenvoorzieningen - en dat zonder grote investeringen. U hebt alleen kosten aan de machine op de momenten dat u er ook geld mee verdient.

Kwaliteit creëert kwaliteit
Profiteer van huurmachines en service van Kärcher, de partner van professionals: reinigingsmachines en toebehoren van topklasse. Hoge beschikbaarheid. In de buurt. Flexibiliteit. Breng- en haalservice. En deskundig advies van experts.

Huren betekent sparen
Huurmachines hebben meer voordelen dan alleen de besparing op investeringen. Huren maakt uw financiële speelruimte groter en geeft u de mogelijkheid voor andere investeringen. Daarnaast is de controle over de kosten optimaal. U bent verzekerd van topmachines die uitstekend zijn onderhouden en volgens alle voorschriften geïnspecteerd. En u hebt alleen kosten voor de machine wanneer ze geld opbrengt voor u.

De kosten altijd onder controle
In de huurprijs is alles inbegrepen: brengen en halen, onderhoud, reparatie en verzekering tegen defecten. Zo kunt u precies calculeren en offertes opstellen. En u weet precies wat het per saldo oplevert.

Heel machinepark huren
Als u voor objecten een contract hebt afgesloten waarvan de looptijd te kort is om de machines aan te schaffen, kunt u het machinepark gewoon huren. In het huurprogramma van Kärcher vindt u alle machines die u nodig hebt. Ook minder gebruikelijke apparaten zoals een roltrappenreiniger, boenautomaat en de Ice Blaster met droogijs.

Huren met zekerheid
Huren betekent ook dat het risico voor u als gebruiker minimaal is. Door regelmatig deskundig onderhoud en tijdige uitvoering van alle voorgeschreven inspecties hebt u de zekerheid dat wordt voldaan aan alle wettelijke voorschriften. U hebt altijd een perfect apparaat en hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Flexibiliteit naar behoefte
Gebruik altijd de machine die optimaal is voor de toepassing. En alleen zo lang als werkelijk nodig is. Met de vrijheid om de machine tijdens gebruik eenvoudig om te wisselen. Geen lange standtijden. Geen dood vermogen. Geen sluipend waardeverlies.