Kärcher Center Brussel | Sint-Pieters-Leeuw

Breng een bezoek aan het Kärcher Center in Sint-Pieters-Leeuw, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze Kärcher winkel aan de Bergensesteenweg is open van maandag tot vrijdag.

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst?  In onze Kärcher winkel staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Center Brussel
Bergensesteenweg 102
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Tel.     03 340 09 50
Email  kcbrussel@karcher.com

Openingsuren Kärcher Center Brussel

Maandag - Vrijdag   9u00 - 12u00 / 12u30 - 17u00

*Uitzonderlijk gesloten op woensdag 3 en vrijdag 5 juli

Zaterdag                  Gesloten 

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.