Kärcher Center Palmaers | Hasselt

Breng een bezoek aan het Kärcher Center Palmaers in Hasselt, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze Kärcher winkel in Limburg is open van maandag tot zaterdag.

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In de Kärcher winkel in Hasselt staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Karcher Center Palmaers
Gouverneur Verwilghensingel 38
B-3500 Hasselt

Tel.     +32 11 36 77 00
Email  karcher@palmaers.be

Openingsuren Kärcher Center Hasselt

Maandag - Vrijdag        08u00 - 17u30

Zaterdag                         08u00 - 12u00

Zondag                           Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.