Kärcher Center Maes | Kasterlee

Breng een bezoek aan het Kärcher Center Maes in Kasterlee, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Het Kärcher Center is open van maandag tot zaterdag.

Maes Kasterlee

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In het Kärcher Center Maes te Kasterlee staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Center Maes
Turnhoutsebaan 212
2460 Kasterlee

Tel.     03 340 88 88
Email info@karchercentermaes.be

Openingsuren Kärcher Center Kasterlee

Maandag - Vrijdag   08u00 - 17u30

Zaterdag                  08u00 - 12u00

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.