Kärcher Store Claeys-Staelens | Maldegem

Breng een bezoek aan Kärcher Store Claeys-Staelens te Maldegem, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? De Kärcher Store is open van maandag tot zaterdag.

CS Claeys-Staelens

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In Kärcher Store Claeys-Staelens te Maldegem staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Store Claeys-Staelens
Krommewege 5
9990 Maldegem

Tel.     050 71 81 70
Email  claeys-staelens@telenet.be

Openingsuren Kärcher Store Claeys-Staelens

Maandag - Vrijdag   08u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00

Zaterdag                  09u00 - 12u00

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.