Kärcher Center West-Vlaanderen | Middelkerke

Breng een bezoek aan het Kärcher Center West-Vlaanderen, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze experts in Kärcher Center West-Vlaanderen staan klaar om u te helpen.

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In het Kärcher Center West-Vlaanderen staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Center West-Vlaanderen
Oostendelaan 296
8430 Middelkerke

Algemeen
Email  kcwestvlaanderen@karcher.com
tel.      051 55 50 56


Voor Service (reparaties/onderhoud)
Email  kcwestvlaanderen@karcher.com
tel.      051 55 50 56


Voor RENTAL (verhuurservice)
Email  rental.be@karcher.com
tel.      03 3400 842

Openingsuren Kärcher Center West-Vlaanderen

Maandag - Vrijdag   08u30 - 12u00 / 12u30 - 17u30

Zaterdag                  Gesloten 

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.