Kärcher Center Namen

Breng een bezoek aan het Kärcher Center in Namen, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze Kärcher winkel aan de Rue Hébar is open van maandag tot vrijdag.

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In het Kärcher Center in Namen staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

Wij antwoorden graag op al uw vragen tijdens uw bezoek

Kärcher Center Namur
Chaussée de Marche 844
5100 Wierde

Tel.     03 340 09 38
Email  kcnamur@karcher.com

Openingsuren Kärcher Center Namen

Maandag - Vrijdag   09u00 - 12u00 / 12u30 - 17u00

Zaterdag                  Gesloten 

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.