Automatische Slanghaspel CR 5.220 (20+1,5m)

De automatische slanghaspel CR 5.220 biedt 20 meter 1/2" slang, een automatisch slangoprolmechanisme en een zacht slang-afrolmechanisme.

De compacte automatische slanghaspel CR 5.220 – die is uitgerust met een ftalaatvrije (< 0.1%) 1/2" slang van Premium kwaliteit met een lengte van 20 m – zorgt voor een moeiteloos op- en afwikkelen van de slang zonder dat deze zichzelf in de knoop draait. Het slangoprolmechanisme werkt automatisch en loopt zacht en stabiel. De automatische slanghaspel is uitgerust met een geïntegreerde slangrem die ervoor zorgt dat de slang op een gecontroleerde manier wordt opgerold. De praktische muurbevestiging en meegeleverde schroeven zorgen voor een gemakkelijke bevestiging van de slanghaspel, en voor een flexibele draaibeweging. De accessoires die bij de levering zijn inbegrepen zijn een 20 m-lange slang en een 1,5 m lange aansluitslang, een traploos aanpasbaar spuitstuk Plus, een slangkoppeling, een slangkoppeling met Aqua Stop en een G3/4 messing kraanaansluiting met G1/2 reductiestuk.

Kenmerken en voordelen
Automatische slangoprolling
  • Snel en eenvoudig op-en afrollen zonder knopen.
Klaar voor gebruik
  • Incl. 1/2" slang van 20 m + 1,5 m, spuitpistool Nozzle Plus, 2 slangkoppelingen, G3/4 en G1/2 kraanaansluiting.
Draaibaar
  • Voor een flexibele verbinding
Slangrem
  • Voor een betrouwbare, gecontroleerde slangoprolling.
Specificaties

Technische gegevens

Barstende druk (bar) 24
Gewicht (kg) 8,7
Gewicht (incl. doos) (kg) 10,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 487 x 285 x 402

Bij aanlsuiting van deze producten aan het drinkwaternetwerk, moet je de vereisten van EN 1717 naleven. Vraag, indien nodig, raad aan uw sanitair specialist.

 Automatische Slanghaspel CR 5.220 (20+1,5m)
 Automatische Slanghaspel CR 5.220 (20+1,5m)
Videos
Toepassingen
  • Voor het besproeien van kleine tot grote oppervlakken en tuinen
  • Reiniging van tuingereedschap en tuinmeubilair
  • Voor het besproeien van sierplanten en nuttige planten
Onderdelen Automatische Slanghaspel CR 5.220 (20+1,5m)

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.