As- en droogzuiger

De nieuwe as- en droogzuiger van Kärcher verwijdert veilig en gemakkelijk de assen uit kachels, haarden, barbecues en grills. Deze aszuiger zorgt ervoor dat u veel sneller klaar bent met het opruimen van asresten.

AD 4 best choice
Producten vergelijken |
0 Producten

Langdurige zuigkracht voor fijn stof.

icon_arrow


U komt nooit adem te kort.

De nieuwe Kärcher as-en droogzuiger heeft een ongelooflijk langdurige zuigkracht. Dankzij het geïntegreerde Kärcher ReBoost filterreinigingssysteem kan u de zuigkracht zelfs nog verhogen met één druk op de knop − handig, snel en zonder moeite. Hierdoor behoort de manuele filterreiniging definitief tot het verleden – en u kan gewoon verder stofzuigen tot u gedaan hebt, zonder uw werk te moeten onderbreken en zonder in contact te komen met het vuil.


Eenvoudiger of schoner dan dit zal het niet worden.

Het ééndelige filtersysteem, dat een metalen grofvuilfilter en een vlambestendige vlakfilter omvat, kan in één beweging worden uitgenomen zonder dat er as of stof uitvalt.

En nog een praktisch voordeel : u kan de assen veilig en comfortabel verwijderen dankzij de handgreep op het reservoir. Uw handen en de vloer blijven mooi proper!

Schitterend schoon: de geïntegreerde uitlaatfilter van de AD 4 Premium laat geen vuil buiten en filtert zelfds het fijnste stof en stofpartikels.

Ash vac Filter


Brochure