Bespaar tijd met de RC 3 Robotstofzuiger.

De nieuwe RC 3 robotstofzuiger is je slimme hulp voor zelfstandige vloerreiniging. Deze robotstofzuiger kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend met behulp van een app en reinigt alle kamers zelf schoon - waardoor je meer tijd hebt voor de belangrijke dingen in het leven.

RC 3 Side-by-Side (mit RC3)
RC 3 App

De slimme manier van stofzuigen

De RC 3 zorgt ervoor dat de kamers overal in je huis schoon blijven - en bespaart je veel tijd tijdens het proces. Het enige dat je hoeft te doen, is de hem programmeren of starten, en de RoboCleaner doet al het werk. De stofzuiger kan intuïtief worden bediend met een app via het netwerk of via de knop op het apparaat zelf.

Met de gebruiksvriendelijke app voor smartphone en tablet, kun je het schoonmaken van zowel grote gebieden als specifieke plekken plannen en deze procedures instellen om automatisch te beginnen en stoppen.

icon_arrow


Altijd proper

De slimme RC 3 reinigt regelmatig en creëert zo een volledig zorgeloze, feel-good atmosfeer. Dankzij de effectieve combinatie van de zuigfunctie en het dubbele borstelsysteem van de RC 3 wordt vuil altijd optimaal opgenomen. Het apparaat kan ook hoeken en randen bereiken dankzij de praktische zijborstel en zelfs de kleinste deeltjes worden opgenomen door de geïntegreerde fijnfilter - voor een perfect schoon resultaat.


Dankzij een nauwkeurige scan van de ruimte wordt geen kruimel gemist

De RC 3 maakt een kaart van zijn omgeving voor een systematische benadering van het schoonmaken. Dit maakt zijn werk efficiënter en zorgt ervoor dat er geen gebieden worden gemist door de RoboCleaner. De app kan worden gebruikt om deze kaart te bekijken, die zowel de gebieden toont die nog moeten worden schoongemaakt als de gebieden die al zijn behandeld.

RC 3 Kartierung

Producten

Producten vergelijken |
2 Producten

Videos

Het apparaat klaarmaken

De Home & Garden App koppelen aan het thuisnetwerk

Instellen van de Home & Garden App

Schoonmaakproces

Verzorging en onderhoud


Download de app

App Store

App Store

De Kärcher Home & Garden-app voor het beheren en monitoren van alle Kärcher smart-apparaten voor privégebruik in huis is  te downloaden via de App Store en is compatibel met iOS-versie 9 of hoger.

Download in de App Store
Google Play

Google Play

Onze Kärcher Home & Garden-app voor het beheren en monitoren van alle Kärcher smart apparaten voor privégebruik in huis is te downloaden via Google Play en is compatibel met Android 4.4.2 of hoger.

Download in Google Play