Draadloze stofzuiger

DOET OOK ZONDER KABEL EEN MONSTERKLUS. Wat er ook kruimels achterlaat: ze worden in een mum van tijd verwijderd met de VC 5 Cordless. Dit toestel biedt maximale bewegingsvrijheid zonder storende kabel en je hoeft geen apparaat mee te trekken. Dankzij de duurzame lithium-ion batterij gaat zijn vermogen tot wel 60 minuten mee. En nadat de klus is geklaard, kan het apparaat weer in de kleinste kasten worden opgeborgen.

VC 5 Cordless yellow

Meer bewegingsvrijheid met onze nieuwe snoerloze stofzuigers

Met de VC 5 Cordless hoeft u niet langer een apparaat, slang of kabel mee te trekken - voor onbeperkte bewegingsvrijheid. De krachtige lithium-ion batterijen zorgen voor een werktijd van maximaal 60 minuten, waardoor het hele huis zonder onderbrekingen kan worden schoongemaakt.


Optimale reinigingsresultaten

De combinatie van een krachtige batterij en een zeer efficiënt mondstuk en een extreem lekvrij systeem garandeert optimale reinigingsresultaten. Met het verwisselbare vloermondstuk kunnen zowel harde vloeren als tapijten comfortabel worden gestofzuigd. Dankzij de duurzame lithium-ionbatterij gaat zijn vermogen tot 60 minuten mee (VC 5 Cordless Premium).


Makkelijk te legen – zonder zak.

Het zakloze filtersysteem zorgt er niet alleen voor dat u in het vervolg geen dure vervangingsfilters hoeft aan te schaffen, maar maakt ook een snelle en eenvoudige filterleging mogelijk: koppel de filterdoos eenvoudig los van de draadloze stofzuiger, draai de deksel om en gooi het vuil weg. Al het vuil in een ruimte van maximaal 150 m² kan worden opgezogen voordat het filter vol is.

Kärcher komt ook met iets nieuws voor de filterreiniging: bij het omdraaien van het filter wordt deze automatisch gereinigd en hoeft alleen het losgekomen stof geleegd te worden.

Het tweede filter in de filtercassette, het long-life filter, hoeft alleen om de paar maanden van fijn stof te worden ontdaan en kan indien nodig worden afgespoeld onder stromend water.

De Premium-versie heeft een derde filterfase - het HEPA hygiënefilter (EN 1822: 1995). Het behoudt op betrouwbare wijze het beste stof, zoals pollen en allergie-inducerende deeltjes.


Producten vergelijken |
0 Producten

Diverse toepassingen


Absolute flexibiliteit

Met een druk op een knop verandert de VC 5 Cordless in een van de meest compacte stofzuigers ter wereld - en past zelfs in een la. De VC 5 kan ook individueel worden aangepast aan de fysieke hoogte van de gebruiker.

  • Ruimtebesparend: met een lengte van slechts 62 cm past de VC 5 Cordless in bijna overal in.

  • Drievoudig telescoopsysteem: gepatenteerd triple-telescoopsysteem voor snelle en eenvoudige aanpassing van de afmetingen.

  • Mooi en slim ontwerp: ... en een bijzonder compact ontwerp
icon_arrow


Maximaal comfort, tot in het kleinste detail