5 Kärcher toestellen die ervoor zorgen dat uw vloer er als nieuw uitziet

Een vloer reinigen kan voor veel mensen een haat-liefde verhouding oproepen. Het resultaat is namelijk vaak wel bevredigend, wanneer uw tegels, parket, of laminaat bijvoorbeeld blinken als nooit tevoren. Het kan echter vaak ook erg arbeidsintensief zijn om tot dergelijk resultaat te komen. Dat hoeft niet altijd zo te zijn volgens ons! Wij lijsten hier 5 toestellen op die u zullen helpen om van uw vloer reinigen een liefde-liefde verhouding van te maken.

1. Snel en schoon resultaat met de Kärcher Floor Cleaner

Snel een schone vloer met de Kärcher Floor Cleaner

Boenmachine voor verschillende vloertypes

2. Boenmachine voor verschillende vloertypes

Uw vloer of parket boenen met een hoogglanzend resultaat hoeft niet per se door een professional worden gedaan. Met de Kärcher Boenmachine polijst u parket, laminaat, steen, PVC, kurk of linoleum in een handomdraai.


3. Stoomreiniger voor de hardnekkigste bacteriën

Om er zeker van te zijn dat uw vloer volledig schoon is en de hardnekkigste bacteriën verwijderd zijn, kunt u vertrouwen op onze stoomreiniger. Met zijn uitstekende werking, vernietigt de stoom 99.99% van alle veel voorkomende huishoudelijke bacteriën.


Accu Rolveger

4. De Accu Rolveger, handiger dan een stofzuiger

Sneller en efficiënter dan een stofzuiger, maar toch licht en handig als een kruimeldief. De accu-rolveger van Kärcher is ideaal voor een tussentijdse reiniging – zonder de stofzuiger opnieuw te moeten bovenhalen. Dankzij zijn compact en modern design, kan de accu-rolveger overal worden opgeborgen waar u hem nodig hebt en is hij altijd klaar voor gebruik.


5. Eenvoudig, comfortabel en tijdbesparend poetsen met de Stoomzuiger

De stoomzuigers van Kärcher combineren de voordelen van stoomreinigers met de sterke kanten van droogzuigers. Ze zuigen bijvoorbeeld kruimels van de vloer, reinigen met stoom en maken de vloer tot slot droog. En dat alles in één beweging. Met deze indrukwekkende allround apparaten en de passende toebehoren houdt u het hele huis schoon: eenvoudig, comfortabel, snel en zonder chemische middelen.

kärcher Stoomzuiger