Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus

Handig, mobiel en veelzijdig : de HD 5/17 C Plus koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvak voor het toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting.

De compacte, lichte en veelzijdige koudwater hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus blinkt uit door zijn uitstekende mobiliteit en is geschikt voor zowel verticaal als horizontaal gebruik. Het toestel maakt tevens indruk dankzij zijn nieuwe innovatieve ontwikkelingen die het bedieningsgemak voor de gebruiker op lange termijn verhogen, door te zorgen voor een moeiteloze bediening en een tijdsbesparende opstart en demontage. Het EASY!Force hogedrukpistool maakt handig gebruik van de terugslag van de hoge druk om de houdkracht voor de gebruiker tot nul te reduceren, terwijl met de EASY!Lock snelkoppeling de bediening vijf maal sneller verloopt dan bij de traditionele schroefdraadkoppelingen, zonder echter in te binden op robuustheid en levensduur. Kortom, een begrijpelijk uitrustingspakket voor uitstekende reinigingsresultaten, met een hoge mate aan comfort en een lange service-levensduur.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus: Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus: Draagbaarheid
Draagbaarheid
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus: Flexibiliteit
Flexibiliteit
Kwaliteit
Opbergvak voor toebehoren
Draagbaarheid
Flexibiliteit
Opbergvak voor toebehoren
Kwaliteit
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Wateropbrengst (l/u) 480
Temperatuur watertoevoer (°C) 60
Werkdruk (bar/MPa) 170 / 17
Max. druk (bar/MPa) 200 / 20
Vermogen (kW) 3
Stroomkabel (m) 5
Sproeiergrootte (mm) 27
Gewicht (met toebehoren) (kg) 26,2
Gewicht (incl. doos) (kg) 28,7
Afmetingen (l x b x h) (mm) 380 x 360 x 930

Uitvoering

  • Spuitpistool, EASY!Force
  • Hogedrukslang, 10 m, DN 6, 250 bar m
  • Spuitlans, 840 mm mm
  • Drievoudige sproeier (0°/25°/40°), handmatig
  • Vuilfrees
  • Reinigingsmiddelfunctie, Aanzuiging
  • Drukuitschakeling
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus
Hogedrukreiniger HD 5/17 C Plus
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 5/17 C Plus

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.