Volledig autonome schrob-/zuigmachine KIRA B 50

Volledig autonoom reinigen, efficiency verhogen

Efficiënt, tijdbesparend, eenvoudig, veilig, flexibel - en indien gewenst volledig autonoom:
de schoonmaakrobot KIRA B 50 van Kärcher is een perfecte aanvulling op je schoonmaakteam. Reinigt op precies dezelfde manier als een standaard schrob-/zuigmachine, slim en - als je dat wil - volledig autonoom middelgrote en grote vloeroppervlakken. Op die manier worden de schoonmaakkrachten ontlast van het tijdrovende vloeren schoonmaken en kunnen ze zich bezighouden met interessantere werkzaamheden en taken die meer van ze eisen.

Kijk. Alleen maar voordelen.

Uitgebreide uitrusting, hoge reinigingsprestaties, zuinige werking, intuïtieve bediening: de KIRA B 50 schoonmaakrobot is niet alleen op het eerste gezicht overtuigend. Maar vooral ook in het dagelijks gebruik.

Vul onderstaande formulier in en download de brochure van de schoonmaakrobot KIRA B 50

  * Verplicht veld

  Compact, duurzaam, doelmatig

   

  DE SCHROB-/ZUIGROBOT KIRA B 50

  Beproefde walsborsteltechniek met voorveegfunctie en zijbezem, werkbreedte 55 centimeter, oppervlakteprestaties tot 2.300 vierkante meter per uur, lithium-ion 160Ah accu:
  de compacte en wendbare schoonmaakrobot doet geenszins onder voor een conventionele schrob-/zuigmachine, maakt indruk met z'n hoge efficiëntie en is een nuttige en productieve aanvulling op elk schoonmaakteam.

  De machine is geschikt voor het schoonmaken van zowel grote vloeroppervlakken als krappe ruimtes. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in de transportsector (luchthavens, treinstations, logistiek, magazijnen), in de detailhandel en winkelcentra, in de gezondheidszorg (ziekenhuizen, zorginstellingen), in openbare gebouwen (scholen, universiteiten, musea, sporthallen) of in de industrie voor het reinigen van productie- en fabricagehallen.

  GOED VOOR DE BUSINESS. NOG BETER VOOR HET TEAM.

  Vloerenreiniging is tijdrovend, gekwalificeerd personeel is schaars. De KIRA B 50 schoonmaakrobot van Kärcher is hiervoor de perfecte oplossing en een aanwinst voor elke schoonmaakploeg. Terwijl hij autonoom als een echte schrob-/zuigmachine middelgrote en grote oppervlakken efficiënt reinigt, voert de schoonmaakploeg parallel de meer complexe reinigingstaken uit. Dat is goed voor de business. En nog beter voor het team.

  Robot de nettoyage autonome Kärcher KIRA B 50

  GEBOUWD DOOR PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS – DE PRESTATIEKENMERKEN IN EEN OOGOPSLAG

  Kärcher KIRA B 50 herkent zeer bedrijfszeker hindernissen, afstapjes en personen

  VEILIGE NAVIGATIE. GECERTIFICEERDE VEILIGHEID

  Safety first. Altijd. Daarom is de omgevingsdetectie van de schoonmaakrobot niet alleen ontworpen voor een optimale navigatie, maar garandeert vooral de veiligheid van de mensen in de omgeving.

  • Beschikt over een in Duitsland afgegeven veiligheidscertificaat voor gebruik in publieksruimtes "sicherheitszertifiziert für den Publikumsverkehr" - dankzij perfect werkende omgevingsdetectie.
  • ​Veilige, contactloze detectie van hindernissen, afstapjes en personen
  • Veiligheidscertificaat conform CSA_22.2 No. 336-17 en IEC 63327
  • Geschikt voor gebruik in publieksruimtes

  Obstakel vermijding

  • Detecteert op betrouwbare wijze onbekende obstakels
  • Automatische planning van alternatieve routes om obstakels te vermijden
  • Zelfstandige vermijdingsmanoeuvres voorkomen onderbrekingen van de reiniging
  Eenvoudige, intuïtieve bediening via groot touchscreen, makkelijk in onderhoud en service - de KIRA B 50

  DE BEDIENING IS WERKELIJK ZO SIMPEL

  Iedereen die een moderne smartphone kan bedienen, lukt dat ook probleemloos met een KIRA B 50. Je hebt geen vakkennis of andere specialistische kennis nodig. Zeer complexe technologie is pas echt volwassen als het ook gebruiksvriendelijk is. Dat geldt natuurlijk ook voor een vol-autonome schrob-/zuigmachine.

  • Intuïtieve bediening via groot touchscreen, eenvoudig in service en onderhoud.
  • Groot touchscreen met hoge resolutie voor gemakkelijke, intuïtieve bediening van alle functies
  • Grafische User-Interface met duidelijke instructies, illustraties en animaties leidt de gebruiker op een eenvoudige en begrijpelijke wijze door alle noodzakelijke stappen
  • Eenvoudige installatie en bediening van de robot zonder kennis van zaken

  Functies

  • Autonome en handmatige bediening 3x mogelijk
  • Gebruik van handmatige spotcleaning
  • Er kunnen meerdere gebruikersprofielen met individuele autorisaties worden ingesteld
  De KIRA B 50 is af fabriek compleet uitgevoerd.

  COMPLEET UITGEVOERD = DE STANDAARD UITRUSTING AF FABRIEK

  Ongeacht met of zonder docking station: de KIRA B 50 is altijd voorbereid op een volledig autonome inzetbaarheid en biedt daarvoor een groot aantal zeer geschikte functies.

  Uitgebreide standaarduitrusting

  • Krachtige lithium-ion accu
  • Grondstofbesparend doseersysteem voor reinigingsmiddelen Dose
  • Tijdbesparende Auto-Fill functie en automatische vuiltankspoeling
  • Snelheidsafhankelijke waterdosering
  • Veiligheidsverhogend zwaailicht
  • Innovatieve LED-lichtmodule
  De schoonmaakrobot KIRA B 50 biedt volledige controle en connectiviteit, evenals toegang via het KIRA Web Portal.

  VOLLEDIGE CONTROLE EN CONNECTIVITEIT ALTIJD. OVERAL

  Om ervoor te zorgen dat je altijd alles onder controle hebt, is de schoonmaakrobot rechtstreeks verbonden met een webportaal waarop je altijd en overal alle belangrijke machinegegevens in één oogopslag kunt inzien.

  • Toegang tot gedetailleerde informatie via het KIRA-webportaal
  • Webportaal met schoonmaakrapportages, meldingen, unitstatus en nog veel meer
  • Versturen van meldingen en statusberichten naar mobiele apparaten

  KIRA CARE: ONZE SERVICE. JOUW VOORDEEL

  Niets is nuttiger voor de eigen kostencalculatie dan je uitgaven vooraf zo nauwkeurig mogelijk kunnen bepalen. Met het KIRA Care servicepakket weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. En profiteer van een uitgebreid dienstenaanbod dat het drukke ondernemersleven een stuk aangenamer kan maken.

  In het KIRA Care-pakket zit altijd de beschikbaarheid van het webportaal, software-updates en een functionele garantie inclusief accu. Je kan er vanzelfsprekend op vertrouwen dat bij het onderhoud uitsluitend ervaren en goed opgeleide servicetechnici worden ingezet en originele vervangingsonderdelen worden gebruikt - de kosten hiervoor zitten al in het Care Package. Ook hier hoef je verder geen actie te ondernemen, want wij plannen en coördineren de werkzaamheden van onze servicedienst - zodat je lekker kan ontspannen en achterover kunt leunen.

  Of je nu koopt, huurt of financiert: het KIRA Care-pakket is de perfecte aanvulling op jouw Kärcher autonome schrob-/zuigmachine.

  De KIRA Care-pakketten zijn de perfecte aanvulling op de autonome Kärcher KIRA B 50 schrob-/zuigmachine

  KRACHTIG. VEILIG. MILIEUVRIENDELIJK REINIGINGSMIDDELEN VOOR DE KIRA B 50

  Kärcher adviseert verschillende reinigingsmiddelen voor de KIRA B 50 schoonmaakrobot, afhankelijk van de vervuilingsgraad, de plaats van toepassing en de betreffende vloerafwerking - uiteraard allemaal perfect afgestemd op de machine, gebruiksveiligheid en het milieu.

  Laat u begeleiden en vraag ons advies!

  Vul onderstaande formulier in en ontvang advies op maat.

    * Verplicht veld

    EFFICIENCY

     

    Constante en zeer goede reinigingsresultaten binnen vooraf geplande tijdsbestekken, met verbruikscalculatie mogelijkheid van resources en dus vooraf te begroten kosten: dat is de schrob-/zuigrobot KIRA B 50.

    De toegepaste hoeveelheid water, de dosering van het reinigingsmiddel en de reinigingssnelheid kunnen vooraf nauwkeurig worden ingesteld, de reinigingsvloeistof wordt snelheidsafhankelijk toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor een kwalitatief goede reiniging.
    Het bespaart ook op resources en dus op geld!

     

    Nettoyage de sols étendus à l'entrepôt avec le robot autolaveuse aspirante autonome Kärcher KIRA B 50

    Tijdbesparend

    Vloerreiniging is in de basis arbeids- en tijdsintensief. De autonome schrob-/zuigmachine KIRA B 50 maakt het mogelijk om reinigingstaken parallel te laten lopen en reinigt de vloeren terwijl de schoonmaakploeg op hetzelfde moment complexere taken uitvoert.

    Mens en machine werken op deze manier zeer productief hand in hand samen - en dankzij de zijbezems voor reiniging dicht langs de randen en de geïntegreerde voorveegfunctie zijn er nagenoeg geen handmatige handelingen meer nodig.

    Nettoyage étendu de surfaces lisses à l'aéroport avec l'autolaveuse aspirante autonome Kärcher KIRA B 50

    VOLLEDIG AUTONOOM

    Het optioneel voor de schoonmaakrobots van Kärcher verkrijgbare docking station, zorgt voor maximale autonomie bij het reinigen van vloeren. Het vullen van de schoonwatertank, legen en spoelen van de vuilwatertank evenals het opladen van de krachtige lithium-ion accu:

    precies op het moment dat het nodig is, koppelt de KIRA B 50 zichzelf aan het docking station en alles gebeurt verder automatisch. Vanzelfsprekend kunnen deze werkzaamheden ook handmatig worden uitgevoerd en is het mogelijk om meerdere docking stations in te zetten om schoonmaakprocessen op zeer grote vloeroppervlakken te optimaliseren.

    Nettoyage efficace de sols étendus au centre commercial avec le robot de nettoyage autonome Kärcher KIRA B 50

    EENVOUDIG


    De complete bediening en alle instellingen van de schrob-/zuigrobots kunnen via de grote touchscreens en de intuïtieve menu- en gebruikersbegeleiding - met makkelijk te begrijpen setup-programma's - zonder specialistische kennis worden uitgevoerd.

    Daarbij worden de gebruikers in elke situatie ondersteund - van het instellen en starten van de autonome reiniging tot en met het activeren van de reinigingsunits en de handmatige reinigingsmodus - met behulp van illustraties en duidelijke instructies. Ook meerdere gebruikersprofielen met individuele autorisaties en in verschillende talen instellen - is probleemloos te doen.

    Nettoyage de sols carrelés dans les transports publics, station de métro, avec le robot de nettoyage autonome Kärcher KIRA B 50

    FLEXIBEL

     

    De schrob-/zuigrobot kan zowel vol-autonoom reinigen of als handmatige schrob-/zuigmachine worden ingezet.

    Bovendien is het mogelijk om alleen een gedeelte van een totale oppervlakte als schoonmaakgebied te definiëren of om het schoonmaakplan of de schoonmaakvolgorde aan te passen aan de dagelijkse behoeften.

     

    Nettoyage de sols étriqués en toute flexibilité et maniabilité dans les commerces avec l'autolaveuse aspirante autonome Kärcher KIRA B 50

    VEILIG


    Geïntegreerde laserscanners, 3D- en ultrasone sensoren en een krachtige boordcomputer zorgen voor een optimale 360°-detectie van de omgeving, een hoge reactiesnelheid en veilige navigatie De autonome schrob-/zuigmachine herkent ook meteen veranderingen en obstakels in de ruimte en zet automatisch veilig de juiste uitwijkmanoeuvre in.

    Bovendien informeert een geïntegreerd verlichtingsconcept de mensen in de omgeving over het gedrag van de schoonmaakrobot, conform CSA_22.2 No. 336-17 en IEC 63327 - een in Duitsland afgegeven veiligheidscertificaat voor gebruik in publieksruimtes. Voor registratie en monitoring stuurt de KIRA B 50 statusberichten naar mobiele apparaten en maakt gedetailleerde schoonmaakrapporten aan in het bijbehorende webportaal.

    Nettoyage et contournement des obstacles sécurisés grâce au robot autolaveuse aspirante autonome Kärcher KIRA B 50