Stofzuigers voor professionals

Geef stof geen kans.

Op jacht naar los en droog vuil scoren onze technisch geavanceerde Kärcher stofzuigers vooral in hotels, kantoren, in de detailhandel en bij schoonmaakbedrijven bijzonder goed. Daar laten de geluidsarme en compacte apparaten bij veelvuldig gebruik bij de dagelijkse onderhoudsreiniging een uitstekende indruk achter.

Kärcher  Stofzuiger

Stofzuiger

Deze veelzijdige fluisterstille stofzuigers met eco!efficiency besparen elektriciteit en hebben een hoog prestatievermogen. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende vloerbedekkingen. Duurzame fleece filters zorgen voor een contante hoge zuigkracht.

Kärcher  Tapijtborstelzuiger

Tapijtborstelzuiger

De Kärcher tapijtborstelzuigers gebruiken een krachtige zuigkracht in combinatie met de reinigende werking van een elektrische borstel. Zo kunnen ze moeiteloos hardnekkig vuil uit vezels verwijderen.

Kärcher  Batterijaangedreven stofzuiger

Batterijaangedreven stofzuiger

De Kärcher batterijstofzuigers zijn fluisterstil en hebben geen storende kabel. Deze machines zijn ideaal voor het schoonmaken van bedrijfsruimten tijdens de normale werkuren.

Kärcher  Carpet vacuum sweeper

Carpet vacuum sweeper

!Teppichkehrsaugmaschinen überzeugen Profis wie Gebäudereiniger genauso wie Eigenreiniger mit besten Ergebnissen bei der wirtschaftlichen Reinigung von mittleren und großen unverstellten Teppichflächen.!

Kärcher  Elektrobezem

Elektrobezem

Fluisterstille elektrobezems voor een discrete en snelle tussentijdse reiniging. De borstelvervaning is mogelijk zonder gereedschap en de Li-Ion batterij is eenvoudig te verwijderen. Extra lange werking van de batterij en een extra vervangbatterij garanderen een ononderbroken werking.

Stofzuigers: veelzijdig en robuust voor dagelijks gebruik

Kärcher stofzuigers worden in hotels, kantoren, in de detailhandel en bij professionele gebouwenreinigers continu gebruikt en maken een einde aan alle gangbare soorten droog vuil. Daartoe behoren los stof, stofpluisjes of haren. Onze professionele ketelzuigers ondersteunen u bij de dagelijkse onderhoudsreiniging economisch met geavanceerde techniek en hoge kwaliteit. Compact en stil kunt u daarmee heel eenvoudig veelzijdige reinigingstaken aan, want de apparaten overtuigen met hun hoge oppervlaktevermogen en flexibiliteit – ook batterijgedreven. Zo kunnen probleemloos geluidsgevoelige ruimtes, verschillende bekledingen, oppervlakken met een geringe bodemvrijheid, alsook volle ruimtes, punctueel en nauwkeurig worden gereinigd. De stofzuigers kunnen ook worden gebruikt om lampen, meubels of muren stofvrij te maken.

Een Kärcher CV 30/2 Bp professionele stofzuiger reinigt onder een bed

Wat maakt de stofzuigers van Kärcher zo bijzonder?

Bij de ontwikkeling van onze ketelzuigers letten we op een hoog gebruiksgemak, onderhoudsgemak, en ergonomische toebehoren. Daarbij zijn de apparaten bij hoge zuigkracht en efficiënte blaasfunctie bijzonder geluidsarm, licht en blijven op koers. Daar hoort ook een robuuste en betrouwbare filtertechniek bij – ook als HEPA-filter.

De techniek erachter

Kärcher stofzuigers met doorstroomventilator gebruiken de opgezogen lucht gelijktijdig als koellucht. Dat draagt eraan bij dat ze erg energiezuinig en goedkoop werken. Bovendien zijn ze bijzonder licht en compact gebouwd, en zo stil, dat ze bij gebruik ook het publiek niet storen.

Het hart: De EC-zuigturbine

De EC-motor, een robuuste gelijkstroommotor met een elektrische omvormer, beschikt over doorslaggevende voordelen ten opzichte van conventionele commutatormotoren. Het belangrijkste voordeel: de bijzonder lange levensduur. De motor heeft geen koolborstels nodig en start vonkvrij. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor explosieveilige gebieden, maar ook voor lange werkintervallen in ploegendiensten. De geïntegreerde besturing maakt een traploze snelheidsregeling mogelijk. Daarmee kan ook de bijbehorende zuigkracht worden aangepast.

Batterijaangedrevestofzuiger – sneller, flexibeler, veiliger

Draadloze flexibiliteit, krachtige schoonmaakprestaties, verhoogde productiviteit en daarbij bijzonder stil: de nieuwe accu stofzuigers van het Kärcher Battery Power+-platform met energiebesparende eco!efficiency-modus

Meer weten
Een trappenhuis schoonmaken met een professionele krachtige stofzuiger van Kärcher

Trappenhuizen

Hier zijn stopcontacten meestal schaars. En verlengkabels hebben batterijaangedreven stofzuigers ook niet nodig. Een keer door het hele trappenhuis, en alles is klaar.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 35% tijd.

Met een Kärcher professionele krachtige stofzuiger in het vliegtuig schoonmaken

Vliegtuig

Er is niet veel tijd voordat de volgende passagiers aan boord gaan. De tussentijdse reiniging gaat aanzienlijk sneller dan omslachtige handelingen met bedrade apparaten.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 50% tijd.

Met een stofzuiger in het theater schoonmaken

Theater/bioscoop

Zonder dat u een kabel moet aansluiten en zonder veel geloop tussen stopcontact en stofzuiger zijn de stoelenrijen en trappen heel gemakkelijk en snel gereinigd.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 40% tijd.

Een professionele krachtige stofzuiger reinigt een conferentieruimte

Evenementenruimtes met stoelen

Met een batterijaangedreven stofzuiger kan ononderbroken gestofzuigd worden, zonder dat kabels in de knoop raken of opnieuw aangesloten moeten worden.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 30% tijd.

Met een professionele krachtige stofzuiger een hotel schoonmaken

Entreeruimtes en hotellobby's

Veel klantenverkeer, veel meubels, maar ook veel vuil. In grote ruimtes met veel oppervlakte valt niet alleen het wisselen naar het volgende stopcontact weg. Ook wordt vermeden, dat kabels zich om meubels wikkelen en hierdoor een struikelgevaar vormen voor klanten.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 15% tijd.

Met een professionele krachtige stofzuiger een bus reinigen

Openbaar vervoer

In bussen en treinen heeft schoonmaakpersoneel meestal externe stroombronnen en verlengkabels nodig. Met accuzuigers kan een beperkte ruimte veel gemakkelijker en efficiënter worden schoongemaakt.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 25% tijd.

Met een professionele krachtige stofzuiger een kantoor stofzuigen

Kantoorruimtes

Vooral in kantoortuinen wordt stofzuigen een hindernissenparcours. Zonder kabels, die aan meubels kunnen blijven hangen, kan veel tijd worden bespaard.

Batterijaangedreven stofzuigers besparen hier tot 25% tijd.

Goed opgezogen, is goed gefilterd.

Stof en vuil, microben, fijnstof en allergenen begeleiden ons dagelijks en vervuilen ook de lucht in de ruimtes van openbare gebouwen zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen, artsenpraktijken of scholen. Luchtwegaandoeningen zijn vaak het gevolg op de lange termijn.

Kärcher stofzuigers beschikken daarom over een gedifferentieerde filtertechniek. De verschillende ontwerpen vereisen verschillende filtersoorten uit verschillende materialen. Daartoe behoren permanente filterkorven, vliesfilterzakken, uitblaasfilters en HEPA filters. Alle professionele stofzuigers van Kärcher hebben een motorbeschermingsfilter die de ventilator tegen fijnstof beschermt. Een afvoerluchtfilter wordt gebruikt om de uitstromende lucht te reinigen en de geluidssterkte te verminderen. Het is bij veel modellen mogelijk om optioneel een HEPA afvoerluchtfilter te gebruiken.

HEPA 14 filter: de hygiënische oplossing voor propere kamerlucht

De HEPA 14 filters van Kärcher helpen duurzaam erbij om ook de fijnste aerosolen uit de lucht in gesloten ruimtes te filteren en ze zo te bevrijden van schadelijke deeltjes. Ingebouwd in Kärcher stofzuigers reinigen ze de kamerlucht efficiënt en betrouwbaar.

Meer weten
eco!efficiency van professionele krachtige stofzuigers: tot 30% energiebesparing op het hoogste vermogensniveau

eco!efficiency: tot 30% energie besparen bij hoogste vermogen

Om het milieu te beschermen en kosten te besparen, biedt Kärcher bij veel apparaten een eco!efficiency-niveau of variant aan.

Ons doel bij eco!efficiency is het ontwikkelen van een apparaat met een gereduceerd stroomverbruik, dat op geen enkele manier onderdoet voor de reinigingsprestaties van een conventionele stofzuiger. Dit lukt door een speciaal ontwikkelde 500 watt zuigventilator en door het minimaliseren van de interne wrijvingsweerstand in het apparaat en de toebehoren.

Voordelen:

  • Met standaardmodellen vergelijkbare schoonmaakprestaties
  • Duurzamer door laag stroomverbruik
  • Verminderd stroomverbruik (30% minder dan T 12/1 zonder eco!efficiency)
  • Gereduceerde geluidssterkte
  • Steekbaar netsnoer