Professionele stofzuigers

Compact en fluisterstil: de compacte, mobiele professionele stofzuigers van Kärcher zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Kärcher  Stofzuiger

Stofzuiger

Deze veelzijdige fluisterstille stofzuigers met eco!efficiency besparen elektriciteit en hebben een hoog prestatievermogen. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende vloerbedekkingen. Duurzame fleece filters zorgen voor een contante hoge zuigkracht.

Kärcher  Tapijtborstelzuiger

Tapijtborstelzuiger

De Kärcher tapijtborstelzuigers gebruiken een krachtige zuigkracht in combinatie met de reinigende werking van een elektrische borstel. Zo kunnen ze moeiteloos hardnekkig vuil uit vezels verwijderen.

Kärcher  Batterijaangedreven stofzuiger

Batterijaangedreven stofzuiger

De Kärcher batterijstofzuigers zijn fluisterstil en hebben geen storende kabel. Deze machines zijn ideaal voor het schoonmaken van bedrijfsruimten tijdens de normale werkuren.

Kärcher  Carpet vacuum sweeper

Carpet vacuum sweeper

!Teppichkehrsaugmaschinen überzeugen Profis wie Gebäudereiniger genauso wie Eigenreiniger mit besten Ergebnissen bei der wirtschaftlichen Reinigung von mittleren und großen unverstellten Teppichflächen.!

Kärcher  Elektrobezem

Elektrobezem

Fluisterstille elektrobezems voor een discrete en snelle tussentijdse reiniging. De borstelvervaning is mogelijk zonder gereedschap en de Li-Ion batterij is eenvoudig te verwijderen. Extra lange werking van de batterij en een extra vervangbatterij garanderen een ononderbroken werking.

HEPA 14 filter: de hygiënische oplossing voor schone omgevingslucht

Virussen, bacteriën, fijn stof en allergenen omringen ons de hele tijd en vervuilen de lucht in kantoren, hotels, ziekenhuizen, dokterspraktijken, scholen en natuurlijk ook in onze huizen en appartementen. Op lange termijn leiden ze vaak tot aandoeningen van de luchtwegen.

De HEPA 14-filters van Kärcher leveren een duurzame bijdrage aan het filteren van aërosolen uit de ruimtelucht in gesloten ruimten en het ontdoen van deze lucht van schadelijke deeltjes. Geïntegreerd in Kärcher luchtreinigers en stofzuigers, reinigen ze de lucht in de ruimte effectief en betrouwbaar.

Meer weten?

hepa_1