Batterijaangedreven stofzuigers

Verhoog uw bewegingsvrijheid, productiviteit en veiligheid op de werkvloer dankzij de batterijaangedreven stofzuigers van Kärcher. Ze zijn fluisterstil, even krachtig als stofzuigers op netstroom, maar hebben geen storende kabel. Perfect voor moeilijk bereikbare plaatsen, plaatsen waar u niet meteen een stopcontact in de buurt hebt of voor het snel verwijderen van kleine vervuilingen.

Akkusauger Headerbild

Producten


Onbeperkte kracht zonder concessies

Kärcher batterijaangedreven stofzuigers laten niets te wensen over als het gaat om prestaties en schoonmaakkwaliteit. In dit opzicht doen onzebatterijaangedreven stofzuigers niet onder voor vergelijkbare stofzuigers met netvoeding, en ze onderscheiden zich ook door hun bewegingsvrijheid. Geen omslachtige netsnoeren meer die u voortdurend moet aansluiten en loskoppelen! Dit bespaart u tijd en verhoogt de productiviteit. Eén volle batterij van de T 9/1 Bp batterijaangedreven stofzuiger biedt vierentwintig minuten autonomie en zelfs zesenveertig minuten in eco!efficiency modus. De BVL 5/1 Bp rugzakstofzuiger is onverslaanbaar in alle krappe ruimtes, zoals bioscopen, bussen, treinen en vliegtuigen. De ultralichte, op batterijen werkende BVL 3/1 Bp is het specialistische gereedschap dat u nodig hebt voor spotreiniging en het schoonmaken van trappen. Het is ideaal voor huiseigenaren, vaklui of conciërges.


Volledig opgeladen voor meer ontspannen werken

Zonder netsnoer zult u net zo overtuigd zijn van het ongehinderde werken als van de uitzonderlijke mobiliteit en flexibiliteit, de verhoogde productiviteit met minder inspanning en de tijdsbesparing tot 24%.

BVL_5_1_bp

Volle kracht zonder netsnoer

Dankzij de innovatieve 36 V batterij biedt onze BVL 5/1 Bp de beste reinigingskracht op de markt. En dit vermogen is gelijk aan het vermogen van vergelijkbare stofzuigers met netvoeding. Het enige wat u niet nodig heeft is een kabel. En de voordelen die u daarvoor terugkrijgt zijn aanzienlijk.

Teaser-bedienen

Zeer gebruiksvriendelijk

Met het bedieningspaneel direct op de riem opent onze rugzakstofzuiger een nieuwe dimensie van ergonomisch werken. U kunt alle functies op heuphoogte bedienen zonder uw werk te hoeven onderbreken. Dankzij de oplaadindicator weet u altijd hoeveel vermogen u nog hebt.

Kärcher battery-powered backpack vacuum BV 5/1 Bp

Bespaar energie en win tijd

Energiebesparing dient bij draadloze apparaten twee doelen: bescherming van het milieu en verlenging van de gebruiksduur. In de eco-efficiëntiemodus werkt de BVL 3/1 Bp met een aanzienlijk lager stroomverbruik, wat een aanzienlijk langere gebruiksduur mogelijk maakt.

Akku_Kabellos

U hoeft niet aan en af te koppelen

Hoe oud of ervaren de gebruiker ook is, bukken om netsnoeren aan te sluiten en los te koppelen is belastend en op de lange termijn belastend voor het lichaam. Bescherm uzelf en uw werknemers tegen deze belasting.

Kärcher Innovative Real Time Technology

Weten in plaats van gokken

Dankzij de real-time technologie van Kärcher weet u nu tot op de minuut hoe lang de batterij nog meegaat. Op elk moment. In real time. Zelfs het huidige stroomverbruik wordt meegenomen in de berekening. En onze laders tonen u ook tot op de minuut nauwkeurig hoeveel laadtijd er nog resteert.

Mode eco!efficiency van Kärcher

Ecologisch rendement

Met de eco!efficiency-modus wordt uw Kärcher stofzuiger met één druk op de knop nog zuiniger en stiller. Dit efficiënte concept zorgt voor een langere levensduur van de batterij en maakt zelfs werken in geluidsgevoelige ruimtes zoals hotels mogelijk.


BVL 3/1 Bp

BVL 3/1 Bp rugzakstofzuiger

Ergonomisch reinigen - moeiteloos transporteren: de ultralichte en krachtige BVL 3/1 Bp snoerloze rugzakstofzuiger is uw expert voor schoonmaakklussen in de kleinste ruimtes. Het is de eerste stofzuiger die dankzij het innovatieve EPP-materiaal op de rug slechts 4,5 kilogram weegt en toch bijzonder robuust en duurzaam is. Hij scoort ook punten met zijn goede prijs-prestatieverhouding.

Of het nu gaat om particuliere huishoudens, vaklui of verzorgers, de krachtige BVL 3/1 Bp stofzuiger met zijn tank van 3 liter overtuigt vooral bij het schoonmaken in kleine ruimtes. Vlekkenreiniging en trapreiniging worden kinderspel. De krachtige Kärcher Battery Power zorgt voor een lange levensduur en het ergonomische onderstel maakt werken zonder vermoeidheid mogelijk. Met het bedieningspaneel op de band kunnen alle belangrijke bedienings- en extra functies zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk worden bediend. Een zeer efficiënt HEPA-14 filter is als optie verkrijgbaar.


Ultralicht
Een gewicht van slechts 4,5 kilogram op de rug dankzij het innovatieve EPP-materiaal zorgt voor bijzonder ergonomische reinigingswerkzaamheden en moeiteloos transport.

Innovatief
Het EPP-materiaal (geëxpandeerd polypropyleen) overtuigt door zijn extreem lage gewicht en zijn bijzondere robuustheid en duurzaamheid. Bovendien is het milieuvriendelijk omdat het 100% recycleerbaar is.

Ergonomisch
Het deuter® frame zorgt voor maximaal draagcomfort, ook tijdens lange werksessies. Bijzonder praktisch is het bedieningspaneel op de riem, waarmee alle functies kunnen worden bediend en gecontroleerd. Bovendien kan de zuigslang afzonderlijk worden aangesloten voor rechts- en linkshandigen.


BVL 5/1 Bp rugzakstofzuiger op batterijen

Onze batterijaangedreven stofzuigers komen overal. Zonder het snoer te moeten af- en oprollen. Zonder het apparaat te moeten verslepen. Zonder te blijven hangen. Zonder het stopcontact te moeten zoeken en voortdurend te moeten verwisselen. Onze BVL 5/1 Bp is een batterijaangedreven rugzakstofzuiger die snoerloos werken mogelijk maakt met maximale mobiliteit en flexibiliteit. Dankzij zijn hoge zuigkracht, vergelijkbaar met die van apparaten met netvoeding, biedt de BVL 5/1 Bp de beste reinigingskracht op de markt. Het gepatenteerde ergonomische rugframe maakt hem zeer comfortabel te dragen en bijzonder gebruiksvriendelijk, omdat alle functies rechtstreeks vanaf een bedieningspaneel op de riem kunnen worden bediend. Met de BVL 5/1 Bp werkt u veel relaxter en bespaart u tot 24% van uw tijd. U bespaart ook op servicekosten, want er zijn nooit defecte kabels aan de draadloze apparaten.

BLV 5/1 Bp

 Battery powered dry vacuum cleaner T 9/1 Bp

Batterijaangedreven stofzuiger T 9/1 Bp

Geen kabels, 100% kracht. De krachtige Kärcher batterijaangedreven stofzuiger T 9/1 Bp onderscheidt zich qua prestaties en schoonmaakresultaten niet van stofzuigers met kabel. Integendeel: hij biedt de beste reinigingsprestaties op de markt. En daarvan profiteert u bij elk gebruik. Even overtuigend: werken zonder kabels en hindernissen met uitzonderlijke mobiliteit en flexibiliteit, meer productiviteit met minder inspanning en tot 23% tijdsbesparing. Daarmee is de T 9/1 Bp de ideale stofzuiger voor het reinigen van gebouwen, maar ook voor reinigingswerkzaamheden in de transportsector, de detailhandel of het hotelwezen.

De T 9/1 Bp wordt gekenmerkt door zijn wonderbaarlijk eenvoudige bediening. Vooral in ruimtes met weinig of geen stopcontacten, zoals trappenhuizen, bioscopen, theaters, hotelgangen of waar dan ook. Bovendien behoren muren of meubels die door slepende kabels worden beschadigd tot het verleden.

De T 9/1 Bp kan zijn stroom halen uit twee verschillende batterijen. Enerzijds kunt u kiezen voor de verwisselbare 36 V/6,0 Ah Kärcher Battery Power+ met innovatieve realtime technologie via het LCD-display en spanningsbewaking. De extreem krachtige 36-volt lithium-ion-batterij met een capaciteit van 6,0 Ah zorgt voor een lange levensduur. Bovendien kan de T 9/1 Bp ook worden gevoed door de verwisselbare 36 V/7,5 Ah Kärcher Battery Power+ met realtime-technologie via het LCD-display en overstroombeveiliging. Met een capaciteit van 7,5 Ah gaat de krachtige 36-volt lithium-ion batterij Power+ bijzonder lang mee.


Handstofzuiger zonder netsnoer HV 1/1 Bp

We hebben een grondige analyse uitgevoerd om erachter te komen welk schoonmaakapparaat ambachtslieden en dienstverleners nodig hebben bij het schoonmaken van gebouwen en het handmatig reinigen van voertuigen: een handige, krachtige en duurzame snoerloze handstofzuiger. De HV 1/1 Bp is compact en licht en dat is precies waar zijn sterke punten liggen. Bovendien wordt hij geleverd met toepassingsspecifieke accessoires om een optimale oplossing te bieden voor alle typische schoonmaaktaken, van kantoren tot garagereiniging en van handmatige autoreiniging bij dealers tot montagewerkzaamheden.

De HV 1/1 Bp biedt u de beste reinigingsprestaties in zijn klasse. De eenvoudige bediening, de eco!efficiency-modus met gereduceerd stroomverbruik en de laadniveau-indicator garanderen nog meer productiviteit bij alle reinigingswerkzaamheden. Met de batterijaangedreven HV 1/1 Bp gaat het schoonmaken echt snel! Het bespaart u het tijdrovende proces van op- en afrollen van de kabel, het achter u aan slepen of loslaten van het apparaat als het vastloopt, het zoeken naar een stopcontact en het aan- en afkoppelen van de kabel. Dit bespaart tot 25% van uw werktijd en versnelt het hele schoonmaakproces.

Schoonmaken voordat de deuren sluiten

Met de HV 1/1 Bp en de plintenzuigmond verwijdert u in een handomdraai vuil in de geleidingsrails van een lift. Evenzo kunt u met de snoerloze HV 1/1 Bp in een handomdraai de liftvloer stofzuigen.

De HV 1/1 Bp handstofzuiger kan door twee verschillende batterijen worden gevoed. De ene is de verwisselbare 18 V/2,5 Ah Kärcher Battery Power met innovatieve real-time technologie en een LCD-display voor de weergave van het batterijniveau. De andere is de 18 V/3,0 Ah Kärcher Battery Power+ met realtime-technologie via het LCD-display, evenals spanningsbewaking en IPX5-bescherming. De krachtige 18-volt lithium-ion accu Battery Power+ garandeert met zijn 3,0 Ah capaciteit een lange levensduur.

icon_arrow

0 Producten