Toepassingen

Reinigingstaken die binnen in de tank worden uitgevoerd, zijn meestal complex en kunnen zeer specifieke eigenschappen hebben: afmetingen en vormen van de container, typische verontreinigingen, externe invloedsfactoren. Met het oog hierop worden de systeemoplossingen van Kärcher tot in detail uitgedacht. Wij presenteren u hiervan enkele overtuigende voorbeelden.

Onbegrensde tank- en siloreiniging.

Reinigingsprocessen binnen in de tank en silo vinden zorgvuldig en automatisch plaats. Terwijl de gebruiker met speciaal gekozen spuitkoppen werkt, regelt de installatiebesturing van Kärcher op de achtergrond het samenspel van de perfect op elkaar ingespeelde componenten: efficiënte hogedrukpompen, warmwater-/stoomgenerators en veelzijdige toebehoren. Verenigd in modulaire systeemoplossingen waarmee praktisch alles maakbaar is: koud, warm, heet – zuur of alkalisch – verdampen en drogen.

Binnenreiniging
Droging
Buitenreiniging
Tank- en siloreinigingsinstallaties

Gecombineerde perfectie – 20-voets container.

De reiniging van containers in het gecombineerde verkeer van spoorwegen-scheepvaart-wegverkeer vereist krachtige en betrouwbare reinigingssystemen. Dit logistieke systeem stelt door zijn zeer ruime netwerk en korte cyclustijden, speciale eisen.

Reinigingsstation
Powerknop
Kraanbrug
Drogingssysteem

Op een economisch spoor – spoorketelreiniging.

Reinigingsinstallaties voor spoorketelwagons stellen vanwege hun afmetingen en uiterlijke kenmerken speciale eisen aan de inwendige reiniging. Kärcher beschikt over intensieve toepassingsgerichte en procesmatige kennis op het gebied van spoorketelreiniging. In combinatie met het unieke servicenetwerk van Kärcher worden de strengste klanteisen permanent vervuld.

Reinigingsstation
Lang en snel
Onder stoom
Behälterreinigung außergewöhnliche Komponenten

Elk formaat perfect reinigen – IBC.

De reiniging en het hergebruik van IBC-containers biedt overtuigende voordelen in vergelijking tot eenmalig gebruik. Reiniging is economischer en vormt vanwege het grote aantal IBC in de economische kringloop een belangrijke bijdrage aan de milieubescherming. Kärcher biedt reinigingsstations voor alle containergrootten en inhoudsstoffen.

Toepassingsomvang
Intermediate Bulk Container
Grote prestaties in een klein formaat
IBC reinigen

Speciaal voor lichte vaten.

Met de reinigingsstations van Kärcher voor vaten kunnen lichte vaten met een diameter van max. 750 mm snel worden gereinigd. Onafhankelijk van de vorm. Het wasstation met reinigingskoppen en kringloopbekken is voorgemonteerd en daardoor „ready to use“.

Direct gereed voor gebruik
Alles binnen handbereik
Grondig reinigen
Direct hervulbaar
Eenvoudig in het onderhoud
Speciale reiniging

Containerreiniging in de chemische industrie.

De chemische industrie is van zichzelf de branche met de meest uiteenlopende reinigingstoepassingen. Deze is op grond van de verscheidenheid aan processen en stoffen in bijzondere mate aangewezen op individuele oplossingen. Deze reiken van specifieke reinigingsprocessen voor lak en oplosmiddelen in de verfindustrie tot explosiebeveiliging conform ATEX 94/9.

Reactoren
SHDR 3000
Reinigingskop met zwenkgestel
Mobiele kringloop
Systeemschema

Veilig reinigen van reactoren.

De reactorreiniging vormt een speciale toepassing voor semi-vaste containers binnen de chemische industrie. De professionele, automatische en binnen de procestechnische procedures geïntegreerde reiniging vormt de basisvoorwaarde om de gewenste reacties op basis van vastgelegde condities te kunnen uitvoeren. Een toekomsttechnologie, waarin Kärcher een toonaangevende rol speelt, is het reinigen van polysilicium procescontainers.

Werkingoverzicht
Reinigingsstation
Circulatiebak
Commandocentrale
Gebruiksvriendelijk