Handgeleide veeg-/zuigmachines

Efficiënt. Ergonomisch. Topkwaliteit.

Perfect geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die tijd, geld en stress willen besparen. Onze mechanische veegmachines en handgeleide veeg-/zuigmachines zijn eenvoudig te gebruiken, werken vrijwel stofvrij en zijn tot 12 keer sneller dan vegen. De machines zijn gemakkelijk te onderhouden en beperken de werklast tot een minimum dankzij hun ergonomische ontwerp.

0 Producten

Verschillen tussen handgeleide en batterij-aangedreven veegmachines

Handgeleide veeg-/zuigmachine of batterij-aangedreven veeg-/zuigmachine - wat is precies het juiste product voor mij? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een aantal indicatieve criteria samengevat:

Rij type

Handgeleide veegmachines worden handmatig geduwd door de operator. Ze zijn licht en gemakkelijk te manoeuvreren, waarbij de operator de controle over de snelheid en richting behoudt. Batterij-aangedreven achterloopveegmachines vereisen minder fysieke inspanning dan handgeleide veegmachines. Ze worden aangedreven door een batterij of een benzinemotor.

Bereik

Gezien hun handmatige bediening en het kleinere volume van de afvaltank, zijn handgeleide veegmachines over het algemeen beter geschikt voor kortstondig gebruik. Batterij-aangedreven veegmachines kunnen daarentegen voor langere periodes worden gebruikt dankzij het grotere volume van de afvaltank. Bovendien vermindert de tractie van de veegmachines de fysieke inspanning die nodig is om te vegen.

Efficiëntie en snelheid

Handgeleide veegmachines kunnen effectief worden gebruikt voor kleine schoonmaakklussen. Het duurt echter langer om grote oppervlakken schoon te maken. Vanaf een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter zijn batterij-aangedreven veegmachines over het algemeen sneller en efficiënter in het reinigen.

Hantering en transport

Zowel handgeleide als batterij-aangedreven veeg-/zuigmachines zijn uiterst wendbaar en manoeuvreerbaar dankzij de geringe breedte van de machine. De handgeleide veegmachines zijn echter indrukwekkend vanwege hun lage gewicht, waardoor ze moeiteloos kunnen worden getransporteerd.

 

In het algemeen hebben zowel handgeleide als batterij-aangedreven veegmachines specifieke voor- en nadelen, afhankelijk van de vereisten van elke reinigingsklus. De keuze tussen de twee hangt af van factoren zoals de grootte van het schoon te maken gebied, de vereiste efficiëntie en het beschikbare budget.

KM 70 30 C

Toepassingsgebieden

Handgeleide veegmachines zijn veelzijdige reinigingsmachines die een indrukwekkende reeks toepassingen aankunnen. Voor oppervlakken van 200 tot 8.000 vierkante meter bieden ze een effectieve oplossing voor een breed scala aan reinigingsbehoeften. De oppervlakte-efficiëntie en de hoeveelheid vuil die wordt opgenomen variëren afhankelijk van de machine en de specifieke configuratie.

Straatreiniging

Straatreiniging is een van de belangrijkste toepassingsgebieden voor handgeleide veegmachines. Ze zijn zeer effectief in het verwijderen van vuil, bladeren, zand en ander afval van straten, trottoirs en parkeerplaatsen. De machines bestrijken gemakkelijk grote oppervlakken en maken het schoonmaken veel eenvoudiger.

Industriële installaties

Op industriële locaties helpen veeg-/zuigmachines om de werkplek schoon en veilig te houden. Ze verwijderen stof, spaanders en puin uit fabrieken, magazijnen, logistieke centra en andere productielocaties. Dit zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar minimaliseert ook potentiële risico's.

Parken en openbare ruimtes

Veegmachines worden ook vaak gebruikt in parken en openbare ruimten. Ze verwijderen bladeren, gras, afval en ander afval uit parken, speeltuinen en sportfaciliteiten. Dit helpt om de omgeving schoon en aantrekkelijk voor bezoekers te houden.

Winkelcentra en parkeergarages

Winkelcentra en parkeergarages profiteren ook van de voordelen van veegmachines. Het drukke verkeer van voetgangers en voertuigen zorgt vaak voor vuil en stof. Veegmachines bieden een effectieve oplossing om deze gebieden schoon te houden en het uiterlijk ervan te verbeteren.

Naast de bovengenoemde toepassingen worden veegmachines ook gebruikt in ambachtelijke bedrijven, productiebedrijven en zelfs tankstations. Door hun veelzijdigheid en efficiëntie zijn ze onmisbaar voor een schone, goed onderhouden omgeving in verschillende omgevingen.


Voordelen van een veegmachine ten opzichte van een bezem

Vergeleken met een bezem biedt een handgeleide veegmachine een hele reeks voordelen. Het grootste verschil is snelheid. Een handgeleide veegmachine doet het werk tot 12 keer sneller dan een bezem - u bespaart dus tijd en geld.

Bovendien is vegen met een bezem vaak fysiek zwaar en vermoeiend. Het gebruiksgemak en ergonomische ontwerp van onze machines maken ze gebruiksvriendelijk en rugvriendelijk. Spierbelasting behoort tot het verleden. Met een batterij-aangedreven veegmachine kunt u de werklast zelfs nog verder beperken.

Een ander voordeel van een handgeleide veegmachine is de aanzienlijke vermindering van het ronddwarrelende stof tijdens het reinigingsproces. Terwijl het stof ongecontroleerd door de lucht dwarrelt wanneer u met een bezem schoonmaakt, wordt het met een handgeleide veegmachine rechtstreeks in de stofbak geleid. Dit is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, omdat het de luchtkwaliteit verbetert en het risico op allergische reacties minimaliseert, maar het beschermt ook oppervlakken tegen de ophoping van schadelijk stof.

Vergeleken met een bezem zijn de snelheid, de geoptimaliseerde ergonomie, de verminderde werklast en de verminderde stofvorming allemaal voordelen van een handgeleide veegmachine.

KM 70/30 C

Eigenschappen

Productiviteit en efficiëntie

Gebruikers profiteren van de productiviteitsvoordelen van onze handgeleide veeg-/zuigmachines, zelfs op kleine oppervlakken. Ze besparen tijd en geld en hun rug wordt gespaard dankzij het ergonomische ontwerp.

KM 85/50 W

Eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te onderhouden

Onze machines worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak en uiterst robuuste constructie. Naast hun gebruiksgemak scoren de handgeleide veegmachines van Kärcher ook punten voor hun onderhoudsgemak. Slijtageonderdelen zoals de hoofdborstel, zijborstels en filters kunnen snel en moeiteloos worden vervangen, waardoor het onderhoud van deze machines bijzonder tijd- en kostenbesparend is.

KM 75/40 W agriculture

Lage initiële investering

De lage initiële investering betaalt zich op verschillende manieren terug. De werktijd wordt verkort dankzij de efficiënte reiniging, zodat de kosten in zo kort mogelijke tijd worden terugverdiend. Dit economische perspectief maakt de aanschaf van een handgeleide veegmachine bijzonder kosteneffectief.

KM 70/25 C

Langdurige reiniging en duurzaamheid

Kärcher veegmachines zijn ook uitstekend op het gebied van duurzaamheid. Met hun robuuste ontwerp en constructie bieden ze een ongeëvenaarde duurzaamheid. Zelfs na jaren van intensief gebruik werken ze nog steeds betrouwbaar en efficiënt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te repareren. Slijtageonderdelen zoals de hoofdborstel en zijborstels kunnen met weinig moeite worden vervangen en afgesteld. Kärcher veegmachines gebruiken minder hulpbronnen bij het reinigen, omdat ze geen water of chemicaliën gebruiken voor het vegen. Verfijnde filtratiesystemen filteren op betrouwbare wijze fijne onzuiverheden, waardoor de blootstelling aan stof in de omgeving wordt verminderd. Dit helpt niet alleen het milieu te beschermen, maar zorgt ook voor een aangename en gezonde werkomgeving.

KM 70 20 C

Videos