Portaalwasinstallaties

De Kärcher portaalwasinstallaties zijn economisch- en omgevingsvriendelijk. Voor tankstations, autodealers, carwash-centra, winkelcentra en supermarktketens.

0 Producten
Kärcher

Meer dan zomaar een wasstation.

De portaalwasinstallaties van de CB-reeks zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen een maximale efficiëntie. Ongelooflijk duurzame onderdelen en gegalvaniseerde componenten verzekeren een betrouwbare werking met lange onderhoudsintervallen. Zo kan u zich concentreren op wat echt telt: winstgevende voertuigreiniging.

Portalwaschanlage

Identieke basisconstructie
Alle modellen in de CB-reeks worden gebouwd op hetzelfde platform, en verzekeren zo hoogstaande spitstechnologie.


CB line

Zacht wassen
Motoren met een variabele snelheid voor de dakborstel en dakdroger zorgen voor een zacht wasproces.

CB line

Maximale veiligheid
Om een veilige omgeving voor mensen en voertuigen te voorzien, zijn de portaalwasinstallaties van de CB-reeks voorzien van een inductieve schakelaar, lichtsensoren en een aantal mechanische functies.

CB line

Quasi onderhoudsvrij
De CB-reeks gebruikt kogellagers, geleiders en aansturingen die weinig onderhoud vereisen, bijvoorbeeld bij de zijborstelbediening en de aandrijving voor de hefbewegingen.

CB line

Goede bereikbaarheid
Alle componenten zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de voorkant.

CB line

Optimaal verbruik
Intelligent gebruik van natuurlijke middelen: de waterdistributeur gebruikt enkel water en reinigingsmiddelen waar ze nodig zijn.


Uitgerust voor elke vereiste.

Voor locaties met lage wasvereisten en locaties met hoge wasvereisten, van een basis wasstation tot een premium installatie, alles wordt op aangepast aan de specifieke vereisten van elke afzonderlijke installatie. De portaalwasinstallaties van de CB-reeks kunnen uitgebreid worden met een breed assortiment aan opties en componenten. Dit zorgt ervoor dat elk station – of het nu een CB 3, CB 5 of CB Takt is – in een recordtempo perfecte reinigingsresultaten behaald. Elke installatie werkt vlgens hetzelfde principe: zacht voor de wagen maar streng voor vuil.

CB line (EN)

Onklopbaar succes.

Elke locatie heeft haar eigen vereisten. De CB-reeks portaalwasinstallaties willigt ze allemaal in. Er zijn vijf verschillende stations en washoogtes beschikbaar. Daarom is er steeds een perfecte oplossing mogelijk voor elk type voertuig.

Wasbreedte 2500

1) Voor installaties met de ‘eco’ trim optie zonder frontale trim, verkleint de totale hoogte 65mm. Voor de installatie met een washoogte van 2 m, verkleint de totale hoogte zonder frontcover 120 mm.


CB 3: eenvoudig, snel en economisch.

Een installatie kan flexible, economisch en snel zijn. De CB 3 verenigt deze drie eigenschappen in één portaalwasinstallatie, waardoor geen enkele behoefte onbevredigd blijft.

CB line

Aantrekkelijk design
Kärcher biedt een brede waaier aan designs, zodat elke uitbater z'n eigen look kan creëren voor zijn installatie.

CB line

Perfecte voorwas
Verwijdert insecten en hardnekkig vuil.

CB line

Wielwas
Optionele wielwas voor een indrukwekkend resultaat.

CB line

Optimale contourvolging
De zijborstels staan ofwel verticaal, ofwel in een hoek van 15°. Dat is de ideale positie om de flanken en het bovenste gedeelte van het voertuig te bereiken.

CB line

Perfect drogen
Perfect drogen dankzij twee onafhankelijke zijdrogers en een geleide dakdroger met draaiende lamellen voor een optimaal droogresultaat.

icon_arrow


Maximale prestatie op een minimale oppervlakte: de Kärcher CB 5.

De Kärcher CB 5 is een economische keuze voor carwashes met meer dan 1.200 wasbeurten per maand. Uitbaters profiteren van de express wash, waardoor de wagens sneller gereinigd worden en de wachttijd voor klanten verkleint.

CB line

Perfecte voorwas
Voor het verwijderen van insecten en hardnekkig vuil.

CB line

Perfecte bescherming van de lak
Foam polish met RM 837 voor zichtbare langetermijnbescherming met herstellend effect.

CB line

Perfecte wielwas
Optionele wielwas voor indrukwekkende resultaten.

CB line

Perfecte voorwas
Met actief schuim en hogedrukreiniging van de zijkanten of het hele voertuig.

CB line

Perfect droog
Dakdroger met draaiende lamellen die de omtrek van de wagen perfect volgt.


De Kärcher CB Takt kan elke taak aan.

Voor installaties waar een groot aantal wagens gewassen wordt en waar men twijfelt aan de capaciteit en het economisch rendement van een portaalwasinstallatie, biedt de CB Takt de perfecte oplossing. De twee portaalwasinstallaties zorgen ervoor dat twee voertuigen tegelijkertijd gewassen en gedroogd kunnen worden.

CB line

Hoge voertuigdoorvoer
Ontwikkeld voor 1.200 wasbeurten per maand. Schitterende was- en droogresultaten, zelfs op maximum snelheid.

CB line

Altijd de juiste keuze
Het grote uitrustingsassortiment beschikbaar voor de CB Takt zorgt ervoor dat een groot aantal wasprogramma's gekozen kan worden met een hoge doorvoercapaiteit.

Auto Radwäsche

Perfecte wielwas
Optionele wielwas voor indrukwekkende resultaten.

Dach- und Seitentrockner bei Autowäsche

Perfect droog
De aparte droogzone voor het dak en de zijkanten zorgt voor perfecte droogresultaten.

CB line

Maximaal gemak
De klant blijft in de wagen zitten gedurende het hele reinigingsproces.


Individuele apparatuur, aangepast aan uw vereisten.

CB line

[1] Effectieve wielwas
De Teller-Rawa reinigt de velgen grondig. De innovatieve Rawa 2.0 werkt zoals een elektrische tandenborstel en zorgt voor een perfecte velgenreiniging.


[2] Hogedruk langs alle zijden
De mogelijkheden met hogedrukreiniging zijn eindeloos: hogedrukreiniging van enkel de instaplijsten, de instaplijsten en de zijkanten tot zelfs all-round hogedrukreiniging.


[3] Krachtig drogen
Van droog tot kurkdroog: twee aparte zijdrogers, contour-volgende dakdrogers met of zonder draaiende lamellen en de Opti Drop Stop die voorkomt dat wswater op uw wagen druppelt.

[4] Borstel configuratie opties
Een breed assortiment van ²kleuren en materialen: polyethyleen, schuim, schuim met polyethyleen of textiel.

[5] Optimale omtrekbehandeling
De zijborstels staan vertikaal of in een hoek van 15°, de perfecte positie om de instaplijsten en het bovenste gedeelte van het voertuig te reinigen.

[6] Een veilige inrit
Het toestel wordt beschermt door geleiderails of snelheidsonderbrekers die ervoor zorgen dat elk voertuig op het juiste spoor blijft.

[7] Gecontroleerde Afstandsmonitoring
RDS afstandsmonitoring helpt om ervoor te zorgen dat de installatie ten allen tijde vlot werkt, zonder problemen en uitermate betrouwbaar.

CB line

[1] Het perfecte ontwerp voor een unieke look
Het standaardassortiment trim packs Eco, Deluxe en Open Art van de CB reeks biedt een aantal aantrekkelijke ontwerpoties. Installaties kunnen ook op maat gemaakt worden volgens de behoeftes van de eigenaar.

[2] Functionele paneelelementen
Of u nu voorpanelen, voor- en ticker panelen of achterpanelen selecteert - elke CB carwash combineert uitzonderlijke functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp.

[3] Betrouwbare spatbescherming
Reinigen vereist water. Panelen aan de zijkant en het dak van de installatie bieden efficiënte bescherming tegen spatwater.

[4] Variabele krachttoevoer
CB portaalwasinstallaties krijgen hun energie via een stroompilaar, stroomketting of kabel.

[5] Overzicht van de functies
Zelfs het basis controlepaneel biedt een overzicht van alle belangrijke functies. Het comfortpaneel toont elke mogelijke functie.

[6] Krachtige chassiswas
Of het nu een rigide proces of een segment-gebaseerd proces gebruikt, de chassiswas van de CB reeks levert steevast eerste-klasse resultaten. 

[7] Intelligente opstart- en bedieningssystemen
Om de CR 213, CR 300, CR 110 en CR 114 systemen te bedienen en ten volle te benutten, is er een opstart- en bedieningspaneel voor elk gebruik.


Milieuzorg: Kärcher water terugwinningssystemen.

De waterterugwinningssystemen van Kärcher besparen geld terwijl ze het milieu bescherming. Met fysische partikelfiltering door een hydrocycloon wordt al het afvalwater in het wasproces hergebruikt, waardoor tot 85% bespaard wordt op het verbruik van vers water.

CB line

 

[A] Lozen van afvalwater in het rioolstelsel via het reservoirsysteem.

[B] Lozen van afvalwater in het rioolstelsel via de recyclagewater tank.

De recyclagecyclus
Het afvalwater loopt via de bezinktank [1] naar de pompopslagtank [2]. Van daaruit wordt het door de hydrocycloon [3] in de recyclagewater tank gepompt [4] en klaargemaakt voor gebruik in het wasproces door een toevoerpomp [5]. Overtollig water kan rechtstreeks of via een afscheider in het rioolstelsel geloosd worden via de overloop van de pompopslagtank, afhankelijk van de plaatselijke wetgeving [6]. Het afvalwater kan ook rechtstreeks van de recyclagewatertank geloosd worden in het rioolstelsel [7]. In dit geval is er geen verbinding tussen de pompopslagtank en het rioolstelsel.