Kärcher Center Clean Leader | Eigenbrakel

Breng een bezoek aan het Kärcher Center Clean Leader in Eigenbrakel, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze Kärcher winkel aan de Chaussée de Nivelles is open van maandag tot zaterdag.

KC Eigenbrakel 3

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst?  In ons Kärcher verkooppunt staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Karcher Center Clean Leader
Chaussée de Nivelles 47
1420 Eigenbrakel

Tel.     02 387 58 15
Email  info@karcher-center-cleanleader.be

Openingsuren Kärcher Center Eigenbrakel

Maandag - Vrijdag   08u30 tot 12u00 - 13u00 tot 18u00

Zaterdag                  09u30 - 13u00 

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.