WOMA

WOMA

Al meer dan 50 jaar verdiepen onze ingenieurs zich in de fascinerende mogelijkheden van waterkracht. Dit heeft ons tot een toonaangevende producent van hogedruk waterstraaltechnologie gemaakt met hogedrukpompen, -installaties en -accessoires. Sinds 2011 behoort Woma tot de Kärcher Group. Doorgedreven onderzoek en ontwikkeling stellen Woma vandaag in staat om systemen aan te bieden die tot wel 4000 bar kunnen leveren. Dat is vier keer meer druk dan op het diepste punt van de oceaan te vinden is. Woma ontwikkelt en produceert op maat gemaakte oplossingen voor alle sectoren van de industrie en de handel.  daardoor kunnen we u een waaier aan producten aanbieden die uitblinken op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en economische efficiëntie. Als onderdeel van de Kärcher groep is Woma over heel de wereld vertegenwoordigd met daarbij een uitgebreid dealer- en servicenetwerk.

TOEPASSINGEN

Woma verfverwijdering

Oppervlakte behandeling

De Woma-techniek is van toepassing op vele takken van de industrie voor het reinigen en voorbereiden van oppervlakken, zoals het verwijderen van alle soorten coatings en roest. Andere toepassingen zijn emissievrije ontsmetting evenals selectieve betonverwijdering. Meer weten...

Woma ijzersnijden

Snijden

Woma-snijgereedschappen genieten een uitstekende reputatie in de bouw en sloopindustrie. De gereedschappen worden gebruikt bij het snijden van gewapend beton, staal of keramiek en zijn geschikt voor gebruik op de bouwplaats. Daarnaast kunnen de gereedschappen toegepast worden op het eenvoudig ontmantelen van containers, staalcontructies en gebouwen. Woma snijgereedschappen genereren geen warmte op het snijvlak, zijn stofvrij en produceren een lage trilling. Meer weten...

Woma buisreiniging

Industriele reiniging

Woma-systemen zijn vandaag de dag ook niet meer weg te denken als het gaat om de reiniging binnen de (chemische) industrie en de machinebouw. Zo verwijderen onze systemen moeiteloos lak en verf uit containers, hars en aangekoekte resten zonder residu achter te laten. Woma tools worden gecertificeerd als buitengewoon veilige producten. Meer weten...


OPLOSSINGEN

EcoMaster_MK_3_2019_1

ECOMASTER MK3

De Ecomaster MK3 is een compacte krachtpatser voor het onderhoud aan grote gebouwen en industriële installaties maar ook voor vele andere toepassingsmogelijkheden binnen de industrie, de bouw en gemeentelijke diensten. De Ultra-hogedrukstraal unit komt als een mobiele trailer met dieselaandrijving.


      De voordelen op een rij:

 • Uitermate geschikt voor het verwijderen van coatings en betonrenovatie, alsmede voor het scheiden en snijden van verschillende materialen.

 • Leverbaar in drie varianten met een werkdruk van 2500 tot 3000 bar.
 • De eenvoudig te bedienen WOMATIC 4-Control met operationele status monitoring, drukregeling en drukcirculatie verhogen de bedrijfszekerheid en zorgen voor een lage slijtage en een lange levensduur en een laag brandstofverbruik.
 • Hoogste milieunormen: mogelijke lekkages van operationele vloeistoffen kunnen worden voorkomen door een standaard meegeleverde opvangbak.  Meer weten? Download hier de technische fiche.

ECOMASTER CLASSIC

De Ecomaster classic is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder ruwe omstandigheden. Hij beschikt over een compact design, een robuuste en onderhoudsarme constructie en eenvoudige bediening. De hogedruk units zijn divers, flexibel en zelfs in extreme klimaten of moeilijke omstandigheden bruikbaar.

 

      De voordelen op een rij:

 • De Ecomaster D 250M classic biedt het optimale materiaal voor de renovatie en het verwijderen van beton of coatings, en voor het scheiden en snijden van verschillende materialen.

 • Voor bijzonder vastzittend vuil en residu in de industrie dat vaak wordt gevonden in warmtewisselaars, zeven, filters en leidingen. De Ecomaster D 250Z Classic heeft zich voor dit soort werk al lang bewezen met maximaal 1500 bar.

 • De Ecomaster D 1502 Classic is ideaal voor de in- en uitwendige reiniging van tanks en containers, het verwijderen van vuil, corrosie en coatings, het reinigen van grote buizen, etc...

 • Alle apparaten zijn uitgerust met robuuste, onderhoudsvriendelijke en sterke Woma hogedrukpompen. 

 

      Meer weten? Download hier de technische fiche.

EcoMaster
EcoTherm

ECOTHERM

De warmwater-trailer EcoTherm blinkt uit in zijn prestaties! Reinigen met warm water is in sommige gevallen effectiever dan met koud water. Dit betekent dat er minder druk nodig is om vergelijkbare reinigingswerkzaamheden uit te voeren.

 

      De voordelen op een rij:

 • Met maximaal 98 °C  zijn gevels, kleine buizen, industriële vloeren en andere oppervlakken gemakkelijk te reinigen, olie en vetten kunnen eenvoudig weggespoeld worden en coatings kunnen eenvoudig verwijderd worden.

 • De compacte en lichte trailer kan door bijna elke middenklasse auto getransporteerd worden.
   
 • Robuuste diesel motor (38 kW) en een stabiel ontwerp.

 • Het tanksysteem met 5 kamers, waaronder een opvangbak die ervoor zorgt dat er geen operationele vloeistoffen, zoals brandstof, olie of weekmakers, kunnen ontsnappen.

 • De uiterst toegankelijke hogedrukpomp 70Y met lange levensduur heeft een compacte constructie en een laag gewicht.

      Meer weten? Download hier de technische fiche.

WISSELSTUKKEN EN TOEBEHOREN

WOMA heeft zo'n 40.000 verschillende wisselstukken en toebehoren. Om uw vraag zo snel mogelijk te behandelen, kan u best een mail sturen naar woma@be.kaercher.com.

Woma Toebehoren
woma_about3

WOMA ACADEMY: TRAINING

Gevestigde knowhow van de fabrikant.


Tijdens trainingen en seminars wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze expertise. Of het nu gaat om inbedrijfstelling, producttraining, materiaaltechnologie, veiligheidsaspecten of onderhoud en reparatie - WOMA biedt cursussen aan op alle gebieden van de waterstraaltechniek. Ook bij u ter plaatse.

Om ervoor te zorgen dat het hoge economische rendement van onze systemen direct in uw voordeel kan worden benut, moet het bedienend personeel vanaf het begin zeer vertrouwd zijn met de WOMA-techniek. Wij trainen uw personeel in alle aspecten van moderne hogedrukwaterstraalinstallaties aan de hand van duidelijke uitleg en praktische oefeningen.

BROCHURES

Woma Corporate

Brochure Corporate

Klik hier om de Corporate Brochure van WOMA te downloaden.

WOMA Gas & Olie

Brochure Gas & Olie

Klik hier om de Brochure Gas & Olie te downloaden.

Woma Chemie

Brochure Chemie

Klik hier om de Brochure Chemie te downloaden.

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Als u nog meer informatie wil, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dan spoedig contact met u op.

* Verplicht veld