Client cases

Woma Jetty

jetty2

De veilige en betrouwbare robot voor ultrahogedruktaken.

"Er moeten enkele duizenden vierkante meters beton van het plafond worden verwijderd. Het werk moet boven op een steiger worden uitgevoerd en binnen een vast tijdsbestek."

Met dit verzoek werd onze collega uit Finland gecontacteerd door een klant. Samen met de klant werd een studie van de bouwplaats en een definitie van de vereisten uitgevoerd. Al snel werd duidelijk dat het werk alleen door een compacte en lichte robot kon worden uitgevoerd. Aan al deze eisen wordt voldaan door de WOMA JETTY: dankzij het compacte ontwerp past de robot door een normale deur en door het lichte gewicht van minder dan 600 kg is hij ook geschikt voor werkzaamheden op steigers. De JETTY is dus ook de perfecte oplossing voor gevaarlijke gebieden en taken en biedt hij dus een maximale arbeidsveiligheid.
Slechts enkele weken later werd begonnen met de werkzaamheden op de bouwplaats. Naast de JETTY werd ook de ultrahogedrukunit EcoMaster MK3 gebruikt. Aan een werkdruk van 2.500 bar en een wateropbrengst van 26 l/min kunnen betonlagen en andere oppervlakken en coatings worden opgeruwd of verwijderd. De WOMA TD3000 SCS turbomachine wordt gebruikt als een waterstraalapparaat om een soepele en constante arbeidsprestatie te bereiken aan de best mogelijke werksnelheid.

 

jetty

Vacutec Master

vacutec

VACUTEC-MASTER: KRACHTIGE OPZUIGING VAN SPROEIWATER EN VERWIJDERDE VASTE STOFFEN

Met de eigen ontwikkeling van het afzuigsysteem VacuTec breidt WOMA zijn productportfolio uit op het gebied van oppervlaktereiniging. Naast krachtige ultrahogedrukeenheden en de bijpassende waterstraalgereedschappen voor het verwijderen en ontlakken van verf, zoals de Magnet Lizard of de VacuJet, biedt WOMA nu ook het passende afzuigsysteem dat is geoptimaliseerd voor de gereedschappen en toepassingen.

Het proceswater, kleurstoffen en andere opgeloste deeltjes worden met een persluchtstofzuiger naar een silo met twee kamers getransporteerd en van daaruit continu naar een opvangbak. De verzamelde vloeistoffen en vaste stoffen kunnen met de mobiele container op een milieuvriendelijke en professionele manier worden afgevoerd of naar elders worden vervoerd voor herverwerking. Optioneel kan het VacuTec afzuigsysteem ook worden gekoppeld aan een containerbevestiging stationair aan een groot volume container of een bezinkbak. Naast de milieuvriendelijke recycling van het proceswater en de verwijderde stoffen zijn de behandelde oppervlakken, bijvoorbeeld bij gebruik met de Magnet Lizard, onmiddellijk droog na gebruik en hierdoor optimaal voorbereid op vervolgwerkzaamheden.

Als uitbreiding voor uw bestaande systemen of als onderdeel van de kant-en-klare WOMA hogedrukoplossingen - wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw individuele toepassing.

ecomaster