Draadloze nat- & droogzuigers

Onbeperkte vrijheid - in het tuinhuis, in de auto of op het terras: de veelzijdige multifunctionele nat- en droogzuigers met 18V / 36V batterij die bestand is tegen elk type vuil. Of het nu nat of droog vuil is, de Kärcher Battery Power verwisselbare batterij betekent dat de apparaten altijd klaar zijn voor gebruik. En voor nog meer flexibiliteit kunnen de batterijen ook worden gebruikt in andere apparaten op het 18 V of 36 V Kärcher Battery Power-batterijplatform.

Akku-Mehrzwecksauger

Kenmerken

WD 1 Compact Battery – 18 V Kärcher Battery Power

WD 3 Battery (Premium) - 36 V Battery Power


Voordelen

Maximale bewegingsvrijheid en onmiddellijk klaar voor gebruik

Moet u de auto stofzuigen zonder dat er een stopcontact in de buurt is? Geen probleem dankzij de draadloze multifunctionele alleszuiger.

icon_arrow

icon_arrow


Toestellen

18 V Kärcher Battery Power

WD 1 Compact Battery Set

Moet u uw auto snel stofzuigen? Geen probleem! Dankzij de speciale accessoires voor reiniging van het  interieur van uw auto en het compacte ontwerp, maakt de multifunctionele alleszuiger op het 18 V Kärcher Battery Power batterijplatform indruk door zijn veelzijdigheid en verlegt hij de grenzen van het schoonmaken. Een miniatuur krachtpatser!

En voor nog meer flexibiliteit kan de 18 V Kärcher batterij ook worden gebruikt in andere 18 V Kärcher Battery Power toestellen.

Voltage: 18 V
Inhoud van de container: 7 l
Batterijduur: 10 min *
Patroonfilter: Ja
Vloermondstuk: Nee

* Maximale prestaties per batterijlading met de batterij inbegrepen in de set.

36 V Kärcher Battery Power

WD 3 Battery Set / WD 3 Battery Premium Set

Meer bewegingsvrijheid dan ooit tevoren. De multifunctionele alleszuiger op 36 V batterij biedt draadloze vrijheid met volledige functionaliteit. Of het nu op nat of droog vuil is - de WD 3-batterij kan alles oppakken.

En voor nog meer flexibiliteit kan de 36 V Kärcher batterij ook worden gebruikt in andere 36 V Kärcher Battery Power toestellen.

Voltage: 36 V
Containercapaciteit: 17 l (Premium met metalen container)
Batterijduur: 15 min *
Patroonfilter: Ja
Vloermondstuk: Ja

* Maximale prestaties per batterijlading met de batterij inbegrepen in de set.


Producten


Kärcher Battery Power batterij platformen