Nat- en droogzuigers

Een uitstekende zuigkracht, een voorbeeldige energie-efficiëntie, hoogkwalitatieve toebehoren, een innovatief filterconcept en een optimale gebruiksvriendelijkheid – de uiterst krachtige Kärcher nat-en droogzuigers overtuigen over de hele lijn. Ervaar een ongeëvenaarde zuiverheid – ervaar alle mogelijkheden van de Kärcher multifunctionele alleszuigers!

Oneindig veel mogelijkheden met de Kärcher alleszuigers!


Een multifunctionele alleszuiger is speciaal ontworpen voor de auto, garage, tuin en andere (buiten)taken die te zwaar zijn voor je gewone stofzuiger.
Ontworpen om de zwaarste schoonmaakklussen in en rond het huis aan te kunnen, van stof en zand tot modder en grind en zelfs vloeistoffen.
Voor compleet onafhankelijk werken van stroomvoorziening bevat ons assortiment zelfs draadloze alleszuigers!

De voordelen van de Kärcher alleszuigers op een rij:

  • Krachtige motor en extreme zuigkracht
  • Ze zuigen alles op, of het nu gaat om droog, nat, fijn of grof vuil
  • Schakel naadloos tussen nat en droog zuigen met de slimme zuigmond en het unieke filtersysteem
  • Sommige toestellen ('P' modellen) zijn zelfs voorzien van een aansluiting voor elektrisch gereedschap. Zet je je schuurmachine aan, dan begint de alleszuiger automatisch op te zuigen!
f

Zuigt vloeistoffen zoals water zonder problemen op. 

 

f

Zuigt zowel grof- als fijn stof op.

d

Sommige modellen zijn voorzien van een blaasfunctie.

d

Ook perfect geschikt om de auto te stofzuigen.

WD toepassing 9
WD toepassing 12
WD toepassing 6
WD Autosaugen

Producten

Capaciteit van de tank (l)
Kabellengte (m)
Energieverbruik (W)
Uitrustingskenmerken
0 Producten

Precies op maat gemaakt.

Het ideale toestel voor elke toepassing.

Kärcher biedt de juiste oplossing voor elke huishoudelijke taak met de nieuwe WD reeks – zowel voor occasioneel als intensief gebruik. Dankzij een ruim aanbod aan toestellen met verschillende vermogens, reservoirgroottes en uitrustingskenmerken, hebben wij zeker het juiste toestel voor u. U kan altijd op Kärcher rekenen.

Draadloze multifunctionele alleszuigers

De batterij-aangedreven en krachtige multifunctionele alleszuigers van Kärcher zorgen voor een grondige reiniging waar multifunctionele alleszuigers met snoer niet of moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bereiken - in de auto, onder de carport, in het zomerhuis of op tuinpaden; deze toestellen bieden steeds dezelfde functionaliteit als een  apparaat met snoer. Geen snoer, noch limiet: de WD 3-batterij met een grote 17-liter container en de compacte WD 1-batterij in een compact, draagbaar ontwerp.

Ontdek hier de draadloze alleszuigers!

De krachtigste alleszuiger ooit!

De zuigkracht maakt het grote verschil!

De kracht van multifunctionele alleszuigers wordt uitgedrukt in de technische eenheid voor zuigkracht (Airwatt - W). Hoe hoger deze waarde, hoe meer kracht de stofzuiger heeft. Hoe hoger de zuigkracht is, des te meer power een stofzuiger heeft.

Let op: andere technische gegevens zoals luchtverplaatsing (l/s) en vacuüm (mbar) zijn geen indicatie van het vermogen van de multifunctionele alleszuiger omdat deze gemeten worden in de motor en niet aan de zuigmond. Hetzelfde geldt voor de hoeveelheid stroom (de watt waarden) die een stofzuiger verbruikt. Het stroomverbruik van een apparaat zegt namelijk niets over de zuigkracht. Een hogere Watt waarde geeft alleen aan dat een apparaat meer stroom verbruikt.  

De hoge prestaties van de Kärcher alleszuigers zijn te danken aan energie-efficiëntere motoren, nieuw ontwikkelde vloerzuigmonden en slangen en een constructie die is afgestemd op een optimale luchtstroming. Door het samenspel van deze factoren is de zuigkracht aan de zuigmond veel groter dan voorheen.

Onze Kärcher multifunctionele alleszuigers zijn niet alleen extreem krachtig, maar ze onderscheiden zich ook door een zeer laag energieverbruik. Dankzij de bijzonder efficiënte motoren hebben we het energievebruik in vergelijking met vorige modellen aanzienlijk kunnen terugdringen.

 

Picto krachtig WD NL

Innovatiever dan ooit tevoren

WD - vlakfilter

Super eenvoudige bediening.

Dankzij de gepatenteerde en innovatieve filtervervangingstechnolgie, beschikbaar op onze WD 4-5-6 toestellen, kan u de filter in slechts enkele seconden ledigen. Bovendien zit de vlakfilter, populair geworden in onze professionele alleszuigersreeks, ingebouwd in een filterbox die in de kop van de stofzuiger zit – waardoor hij extra snel in slechts twee stappen kan worden verwijderd. Gewoon het filterpatroon openmaken, de filter eruit nemen en leegmaken – en u bent klaar!

Alle voordelen op een rij
: de filter sneller en eenvoudiger uitnemen, geen direct contact met het vuil, het vuil wordt niet verspreid, eenvoudige manuele filterreiniging.

Een constant hoge zuigkracht.

Dankzij de geïntegreerde filterreinigingsfunctie, kunnen de vuile filters van alle WD 5-6-toestellen snel en efficiënt worden gereinigd, simpelweg door op de knop voor de filterreiniging te drukken. Dit betekent dat de zuigkracht zelfs bij moeilijke huishoudelijke taken steeds hoog blijft (zie afbeelding).

Alle voordelen op een rij: geen manuele reiniging meer nodig, geen onderbrekingen, geen direct contact met het vuil, een constante hoge zuigkracht.

Filtercleaning

Handige accessoires en onderdelen

Kärcher biedt een uitgebreid en bijzonder handig assortiment aan toebehoren aan voor het dagelijks gebruik van hun multifunctionele alleszuigers. Van de juiste vloerzuigmond en de geschikte zuigslang tot de gespecialiseerde filtersystemen, al onze onderdelen zijn ontworpen om op de best mogelijke manier te worden gebruikt. Op deze manier kunnen de Kärcher multifunctionele alleszuigers voldoen aan de specifieke eisen van de locatie waar ze worden gebruikt en hierdoor overal een schitterende zuiverheid garanderen.

Detachable handle

Afneembaar handvat

De ergonomisch gevormde verwijderbare handgreep zorgt voor een optimale luchtstroom en accessoires kunnen snel en gemakkelijk worden bevestigd. Hiermee kunt u ook tijdens het schoonmaken een comfortabele houding behouden. Geen verstoppingen meer en u bent beschermt tegen statische elektriciteit.

Optimised suction hose

Verbeterde zuigslang

De Kärcher zuigslangen hebben een grote diameter en ze zijn bijzonder flexibel.
Zo voorkom je verstoppinger, kan je continu stofzuigen zonder onderbreking en heb nje een grote bewegingsvrijheid.

Stabiele kunststoffen buizen

Robuuste kunststof zuigbuizen

De kwaliteit van de kunststof zuigbuizen is verbeterd. Ze zijn uiterst veerkrachtig en duurzaam. De verbeterde kwaliteit zorgt voor een langere werktijd.

Topkwaliteit vloerzuigmonden

Eersteklas vloerzuigmonden

Of het nu gaat om droog of nat vuil, fijn of grof stof, de speciaal ontwikkelde vloerzuigmonden garanderen steeds een optimale vuilopname, ze glijden soepel over de vloer en kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan natte of droge omstandigheden. Bij een vloerzuigmond met clips verwisselt u de borstels als u begint aan een andere reinigingstaak, bij een omschakelbare vloerzuigmond hoeft u alleen maar op de voetschakelaar te drukken.


Besonderheiten WD

De voordelen van de WD op een rij.

1 Afneembaar handvat
Het ergonomische handvat kan eenvoudig van de zuigslang worden verwijderd, zodat er andere toebehoren zoals een zuigborstel op aangesloten kunnen worden.

2 Eenvoudige filterverwijdering
Een gepatenteerde en innovatieve technologie zorgt ervoor dat de filter snel en eenvoudig kan worden verwijderd en leeggemaakt, waardoor er geen enkel contact is met het vuil.

3 Uiterst duurzaam
Een robuuste, duurzame kunststof zuigslang.

4 Optimale vuilopname
Met de schakelaar kan u de vloerzuigmond aanpassen aan uw behoefte voor het stofzuigen (het opzuigen van nat of droog vuil).

5 Geringe inspanning
De zijwielen van de zuigmond zorgen voor een soepele verplaatsing.

6 Hermetisch gesloten
Een betere afdichting tussen het reservoir en de stofzuigerkop, samen met een verbeterde verbinding tussen de zuigslang en het reservoir, zorgen ervoor dat de stofzuiger beter hermetisch gesloten is. Dit voorkomt dat er valse lucht in de stofzuiger wordt gezogen en zorgt ervoor dat de kracht in het toestel blijft. Het resultaat? Een fantastische zuigkracht.

7 Efficiëntere motoren
Onze stofzuigers zijn veel efficiënter geworden dankzij het verbeterde design van de motor. Dit betekent dat ze een grotere zuigkracht hebben terwijl ze toch minder verbruiken.

8 Optimale luchtstroom
De uiterst flexibele zuigslang heeft een bredere opening zodat verstoppingen worden vermeden tijdens het stofzuigen. Dankzij de verbeterde vorm van de zuigslang is de stromingsweerstand aanzienlijk verlaagd.


Brochure.