Vergeet de dweil: je vloer reinigen gaat sneller en efficiënter met de Floor Cleaner FC 5!

Stel je de grote schoonmaak van je vloeren ook altijd uit? Zeg maar vaarwel tegen je emmer en dweil, want met de Kärcher Floor Cleaner was de vloer reinigen nog nooit zo eenvoudig. Ontdek een volledig nieuwe schoonmaakmethode die je aanzienlijk veel tijd en energie zal besparen.

De Floor Cleaner: wat is dat?

De FC 5 Floor Cleaner heeft een twee-in-één functie waarmee je elk type vloer eenvoudig, ergonomisch en grondig kan reinigen. Door in één beweging te dweilen en het vuil op te zuigen verwijdert de Floor Cleaner elk type vuil, ongeacht of het nat, droog of vet is. Hiervoor is hij uitgerust met roterende microvezelrollen die voortdurend worden bevochtigd met schoon water en zo het grootste vuil verwijderen. De opzuigfunctie zorgt op zijn beurt voor de onmiddellijke opzuiging van het vuile water om geen enkel spoor na te laten. Dankzij deze dubbele technologie gaat het reinigen van de vloer sneller en grondiger dan ooit tevoren.

Hoe gebruik je hem?

Voordat de magie zijn werk kan doen, moet je je toestel klaar maken voor gebruik. Geen nood, want hij is even gemakkelijk op te stellen als te gebruiken! Begin met de roterende rollers te bevestigen en vul daarna de properwatertank en het reinigingsstation met ongeveer 50 ml schoon water. Dompel de rollers in het water en schakel de FC 5 gedurende 5 seconden aan voordat je begint te poetsen. Leeg na gebruik het vuilwaterreservoir, vul het reinigingsstation met 200 ml leidingwater en laat de rollers gedurende 30 tot 60 seconden roteren, zo is je toestel gereinigd voor je het opbergt.

Voordelen FC

Wat zijn de voordelen?

De Floor Cleaner biedt een aanzienlijke tijds- en energiebesparing. Om te beginnen moet je je niet meer voortdurend bukken om de dweil te spoelen of om vlekken weg te schrobben; dankzij de automatische aandrijving van de microvezel rollen gaat het reinigen van de vloer als vanzelf. Het is ook niet langer nodig om steeds te stofzuigen voor je begint te kuisen. Dit alleen al betekent een tijdsbesparing van 50% elke keer je de vloer reinigt!
Met 500 rotaties per minuut bieden de rollers bovendien prestaties die wel 20% beter zijn in vergelijking met een traditionele schoonmaakmethode. En dankzij de opzuiging van het vuile water, waardoor slechts weinig vocht wordt achtergelaten, geniet je met de Floor Cleaner na slechts 2 minuten opnieuw van een droge, propere vloer.
Ook voor het milieu is het gebruik van de Kärcher vloerreiniger een goede zaak: je bespaart er 85% water mee in vergelijking met de conventionelere reinigingsmethoden. Of het nu gaat om een harde vloer van hout, steen of kunststof of zelfs tegels, met de Floor Cleaner ben je zeker van een uitstekend reinigingsresultaat. Gebruik hem in combinatie met ons universeel vloerreinigingsmiddel om al je harde vloeren te laten blinken als nieuw.