Road Trains

Voldoet aan elke eis.

Voor ons is er geen typische klant. Want mensen zijn net zo divers als hun omstandigheden en dus hun schoonmaakwensen. Daarom staat bij alles wat we doen één ding voorop: u precies bieden wat u nodig heeft voor uw individuele reinigingswensen.

Wij bieden u de benodigde apparatuur - meer dan 3.000 producten. We praten met u – in meer dan 700 Kärcher-centra. We zijn klaar voor actie - altijd daar waar u ons nodig heeft. Met meer dan 50.000 verkoop- en servicepunten. In 70 landen en meer dan 120 bedrijven. En we geven u de knowhow en expertise die u nodig hebt om uw doelen te bereiken - waar we ook met u in contact staan. Omdat we holistische ondersteuning bieden.

Van ultrahoge-druk tot droogijs

Of het nu gaat om de landbouw, de bouw, de zorgsector of facility management – ​​elke branche heeft zijn eigen reinigingsoplossing nodig. Voor deze individuele eisen bieden wij moderne reinigingstechniek. En de kennis leveren voor een succesvolle implementatie. Ontdek onze uitgebreide knowhow voor professionele gebruikers.

From the high-pressure cleaner to the electric broom

We bieden iedereen die een plek wil creëren om zich thuis te voelen een helpende hand. En met goede, handzame producten maken we van vermoeiende taken makkelijk werk. Ontdek onze handige schoonmaak- en onderhoudstips voor huis en tuin.

Alfred Irene Kaercher

Innovatief. Vanaf het begin.

ESC

Uw taak. Onze oplossing.

MC 130

Elke dag heeft zijn uitdagingen.