Industriezuiger IVR 50/30 Sc

De IVR 50/30 industriezuiger is geschikt voor een continu gebruik in niet-explosiegevaarlijke zones. Voor het veilig opzuigen van brandbaar en gevaarlijk stof en fijne spaanders.

De IVR 50/30 industriezuiger kan zowel bij mobiele als stationaire toepassingen worden gebruikt in niet-explosiegevaarlijke zones en is uitgerust met een filtertechniek van stofklasse M, wat zorgt voor het veilig opzuigen van kleine hoeveelheden fijne spaanders en brandbaar en gevaarlijk stof (OEL ≥ 0.1 mg/m³). Dankzij zijn vermogen van 3 kW, een onderhoudsarme, driefasige motor en een krachtige, energie-efficiënte zijkanaalcompressor (IE23), is deze machine perfect om te worden gebruikt voor continu gebruik in een drieploegenstelsel. Met de ergonomische neerzet-trolley kan u de container van 50 liter gemakkelijk leegmaken zonder de aandrijfkop te moeten verwijderen. Het stofarme ledigingssysteem wordt nog vervolledigd door een PE afvalzak met een geïntegreerd sluitmechanisme en een drukcompensatieslang, die eveneens zorgen voor een veilige afvalverwijdering. Dankzij de duurzame, uitwasbare pocketfilter en de eenvoudige, manuele filterreiniging met een schudhendel, wordt op elk moment een constante zuigkracht gegarandeerd. De geluiddempende aandrijving zorgt voor een stille werking.

Kenmerken en voordelen
Industriezuiger IVR 50/30 Sc: Bijzonder robuust, bijzonder flexibel
Bijzonder robuust, bijzonder flexibel
Met praktische, beweegbare zuigslangaansluiting/buisbocht. Ondanks het zeer compacte ontwerp beschikt hij over talloze mogelijkheden om accessoires mee te nemen. Machine en chassis zeer robuust en voorzien van hoge wanddiktes.
Industriezuiger IVR 50/30 Sc: Slijtvaste zijkanaalcompressor
Slijtvaste zijkanaalcompressor
Met 3 kW vermogen en "Soft-Start" voor het opzuigen van kleine hoeveelheden stof en vaste materialen. Voor krachtige zuigkracht en een levensduur van minimaal 20.000 uur. Optimaal geschikt voor mobiel gebruik in meerploegendienst.
Industriezuiger IVR 50/30 Sc: Handige, handmatige filterreiniging
Handige, handmatige filterreiniging
Moeiteloze bediening door middel van een ergonomisch geplaatste hendel indien nodig. Verlengt de levensduur van het filter en vermindert zo de onderhoudsinspanning. Identieke reinigingsresultaten, ongeacht de gebruikte kracht.
Uitgerust met groot zakfilter
  • Voor veilig stofzuigen van vaste stoffen en stoffen tot stofklasse M.
  • Ook geschikt voor grote hoeveelheden stof.
  • Speciale geometrie van het filter voorkomt dat aangezogen vaste stoffen worden opgevangen.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 88 / 312
Vacuüm (mbar/kPa) 260 / 26
Tankinhoud (l) 50
Max. vermogen (kW) 3
Vacuuming type Elektrisch
Nominale breedte aansluiting ID 50
Nominale breedte toebehoren ID 50 ID 40
Geluidsniveau (dB(A)) 62
Stofklasse hoofdfilter M
Gewicht zonder toebehoren (kg) 154
Gewicht (incl. doos) (kg) 162
Afmetingen (l x b x h) (mm) 855 x 760 x 1675
Industriezuiger IVR 50/30 Sc
Industriezuiger IVR 50/30 Sc
Industriezuiger IVR 50/30 Sc
Toepassingen
  • Voor kleine hoeveelheden brandbaar en gevaarlijk stof (OEL ≥ 0.1 mg/m³)
  • Voor kleinere hoeveelheden fijne spaanders en stof
Toebehoren