IVR-L 100/30

IVR-L 100/30 krachtige vloeistof- en spanenzuiger. Met slijtagebestendige zijkanaalcompressor. Gebouwd voor drieploegendienst in de productie. Extra lange levensduur.

IVR-L 100/30: een duurzame en krachtige industriezuiger die bijzonder geschikt is voor het zuigen van vloeistoffen en/of spanen in de metaalverwerkende industrie. De robuuste bouwwijze staat garant voor een lange levensduur, ook bij zeer zwaar industrieel gebruik. De zijkanaalcompressor van de IVR-L 100/30 is ontworpen voor drieploegendienst. Dit betekent dat de zuiger ook geschikt is voor stationair gebruik in de productie-industrie. Bij het opzuigen van vloeistoffen is het vulniveau altijd zichtbaar op de afvoerpijp. Het vuilreservoir is met een neerzetmechanisme aangesloten op de stofzuiger en kan hiermee ergonomisch uit de standaard worden getild.

Kenmerken en voordelen
 IVR-L 100/30: Slijtvaste zijkanaalcompressor
Slijtvaste zijkanaalcompressor
Een zijkanaalcompressor overtuigt door de grote zuigkracht en een lange levensduur. Daarom zijn deze apparaten bijzonder geschikt voor gebruik in meerploegensystemen.
 IVR-L 100/30: Visuele vulniveau-indicatie
Visuele vulniveau-indicatie
Altijd op de hoogte van de actuele status: het vulniveau is op elk moment zichtbaar tijdens het stofzuigen. De machine kan indien nodig worden leeggemaakt met de vulpeilslang.
 IVR-L 100/30: Robuust en betrouwbaar
Robuust en betrouwbaar
Ideaal voor toepassingen in de metaalverwerkende industrie.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 87,5 / 315
Vacuüm (mbar/kPa) 260 / 26
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Gewicht zonder toebehoren (kg) 141
Gewicht (met toebehoren) (kg) 141
Gewicht (incl. doos) (kg) 157

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
  • Legen van het reservoir, Kantelbaar onderstel
 IVR-L 100/30
 IVR-L 100/30
Videos
Toebehoren