Vloeren - natreiniging

De juiste apparatuur voor het zuinig en effectief nat reinigen van vloeren - vooral op plekken die moeilijk toegankelijk zijn met machines.

Kärcher  Moppen

Moppen

Textiel met verschillende materialen en structuren - geschikt voor gericht gebruik voor individuele reinigingsdoeleinden. Voor de beste handmatige reiniging op Kärcher-niveau.

Kärcher  Mophouders

Mophouders

Sprankelend schone vloeren en betrouwbare vloerhygiëne in een handomdraai. Met de juiste reinigingsmachines voor nat reinigen. Ergonomisch ontwerp voor maximale productiviteit en snelheid.

Kärcher  Dweilsystemen

Dweilsystemen

De juiste mop betekent een schone oplossing. Onze mopsystemen zorgen voor maximale schoonmaakprestaties in korte tijd. Eenvoudig in gebruik, snel en direct inzetbaar.

Kärcher  Stelen & handvaten

Stelen & handvaten

De juiste steel of handgreep leidt tot het gewenste resultaat. Er zijn verschillende handgrepen om uit te kiezen voor elke behoefte. Geschikt voor gebruik met standaard stof-, vochtige en natte wismachines.

Kärcher  Dweilsystemen met sproeifunctie

Dweilsystemen met sproeifunctie

Compacte, ruimtebesparende sproeisystemen voor vochtige en natte reiniging van vloerbedekkingen. Mopsystemen met sprayfunctie voor eenvoudige en ruimtebesparende schoonmaakprocessen.

Kärcher  Wissers

Wissers

Duwt het vuil eenvoudig weg. Met ons uitgebreide assortiment waterzuigers kunnen zowel vloeistoffen als droog en los vuil snel en eenvoudig worden verwijderd.

Kärcher