Stof-/waterzuiger

Onmisbaar: de stof-/waterzuigers kunnen elk soort vuil aan. Of het nu droog, vochtig of nat is, de juiste machine uit het Kärcher assortiment zal alles schoon maken.

Kärcher  Tact klasse

Tact klasse

De stof-/waterzuigers met gepatenteerd Tact-systeem voor ononderbroken gebruik met een constante hoge zuigkracht - zelfs voor grote hoeveelheden fijn stof. De filter reinigt zichzelf door een krachtige luchtstoten. De Tact stofzuigers voldoen aan de hoogste eisen van de gebruikers op bouwplaatsen en in werkplaatsen.

Kärcher  Ap klasse

Ap klasse

De sterke allround stofzuigers van de Ap-klasse verwijderen zowel vloeibaar en vochtig vuil als middelfijn stof. Dankzij halfautomatische filterreiniging verstopt de filter niet en blijft de zuigkracht hoog. Voor lange en efficiënte werkperiodes.

Kärcher  Standaard klasse

Standaard klasse

De standaard klasse stofzuigers zijn speciaal ontworpen voor grof vuil en grote hoeveelheden vloeistof. Deze extreem sterke, duurzame en gemakkelijk te hanteren machines worden dagelijks gebruikt door o.a. schoonmaakbedrijven.

Kärcher  Classic

Classic

De stof-/waterzuigers uit de Classic reeks zijn betaalbare en robuuste instapmodellen met een hoge zuigkracht die uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

Kärcher  Veiligheidsstofzuiger

Veiligheidsstofzuiger

De Kärcher veiligheidsstofzuigers beschermen de gezondheid van de gebruikers die blootgesteld worden aan inadembaar fijn stof of tegen schadelijke stoffen zoals asbest.

Kärcher  Speciale stofzuiger

Speciale stofzuiger

Kärcher biedt speciale stofzuigers aan die aan de behoefte van bakkers en de brandweer voldoen. Deze brandweerstofzuigers met afvoerpomp zijn voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen; onze bakker stofzuigers zijn volledig hittebestendig.