Stof-/waterzuiger NT 65/2 Ap Me *EU

Krachtige stof-/waterzuiger met twee motoren voor professioneel gebruik. De efficiënte reiniging van het vlakfilter met luchtstoten garandeert een constante, hoge zuigkracht.

De NT 65/2 Ap Me is een krachtige stof-/waterzuiger uitgerust met het ApClean-systeem voor een constant hoge zuigkracht en ononderbroken gebruik. Het apparaat beschikt over een robuust, roestvrijstalen reservoir van 65 liter dat grote hoeveelheden vuil kan bevatten. Deze stofzuiger heeft een compacte turbinebehuizing met geïntegreerd filterdeksel zodat de grote vlakfilter gemakkelijk kan worden verwijderd. Het doeltreffende, halfautomatische ApClean-filterreinigingssysteem zorgt voor een constant hoge zuigkracht, ononderbroken gebruik en lange levensduur van het filter. De NT 65/2 Ap Me is ook uitgerust met elektronische vulniveaucontrole. Zo wordt het maximale vulniveau niet overschreden bij natzuigen. Opgezogen vloeistoffen kunnen eenvoudig worden verwijderd met een oliebestendige aftapslang. Toebehoren kunnen snel en eenvoudig worden aangesloten op de stofzuiger met het handige clipsysteem. Dit apparaat is uitgerust met een ingebouwde kabelhouder, toebehorenvak en groot en handig opbergvak (bv. voor gereedschap). De NT 65/2 Ap Me heeft twee grote vaste wielen en twee zwenkwielen voor een goede mobiliteit.

Kenmerken en voordelen
Stof-/waterzuiger NT 65/2 Ap Me *EU: Geïntegreerd opbergvak
Geïntegreerd opbergvak
Door het grote, geïntegreerde opbergvak op de kop van de behuizing kunnen elektrisch gereedschap en toebehoren handig worden opgeruimd en zijn ze steeds binnen handbereik.
Stof-/waterzuiger NT 65/2 Ap Me *EU: ApClean (halfautomatische filterreinigingssysteem)
ApClean (halfautomatische filterreinigingssysteem)
Dankzij de halfautomatische filterreiniging blijft het filter vrij en de zuigcapaciteit optimaal.
Stof-/waterzuiger NT 65/2 Ap Me *EU: Praktische opbergmogelijkheden voor toebehoren
Praktische opbergmogelijkheden voor toebehoren
Alle toebehoren kunnen gemakkelijk aan het apparaat worden opgeborgen en zijn daardoor altijd binnen handbereik. Eenvoudige bevestiging van zuigslang en bochten bij vervoer en opslag.
Geïntegreerde kabelhaak
 • De eenvoudige bevestiging van de stroomkabel aan de kabelhaak zorgt ervoor dat u niet struikelt tijdens het transport.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Luchtverplaatsing (l/s) 2 x 74
Vacuüm (mbar/kPa) 254 / 25,4
Tankinhoud (l) 65
Materiaal van de tank Roestvrij staal
Max. vermogen (W) 2760
Standaard nominale diameter DN 40
Kabellengte (m) 10
Geluidsniveau (dB/A) 73
Gewicht zonder toebehoren (kg) 22
Afmetingen (l x b x h) (mm) 660 x 460 x 890

Uitvoering

 • Zuigslang, 4 m, Met bocht
 • Zuigbuis, 2 stuk(s), 0.5 m, metaal
 • Filterzak, 1 stuk(s), Papier
 • Nat en droog zuigmond, 360 mm
 • Plintenzuigmond
 • Automatische uitschakeling wanneer het maximum vulpeil is bereikt
 • Vlakfilter, Papier
 • Filterreiniging, ApClean (halfautomatische filterreinigingssysteem)
 • Stootrand
 • Duwbeugel
 • Veiligheidsklasse, II
 • Zwenkwiel met rem
Videos
Toebehoren
Onderdelen NT 65/2 Ap Me *EU

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.