Nat-en droogzuiger NT 27/1 Me Adv

De NT 27/1 Me Advanced is een krachtige stof-/waterzuiger voor professionele gebruikers. De zuiger is uitzonderlijk compact en wordt geleverd met een roestvrijstalen reservoir en diverse handige accessoires.

De NT 27/1 Me Advanced is een compacte, zeer wendbare en gebruiksvriendelijke stof-/waterzuiger voor all-round professionele toepassingen. De krachtige ventilator produceert enorme zuigkracht. De machine is uitgerust met een patroonfilter. De mechanische vlotteruitschakeling onderbreekt de luchtstroom wanneer het maximale vulniveau van het reservoir bereikt is om overlopen te voorkomen. Met het handige clipsysteem kunnen accessoires snel en eenvoudig worden verwisseld. Vijf lichtlopende zwenkwielen staan garant voor een uitstekende wendbaarheid en hoge stabiliteit. Aan de bovenkant van de ventilatorbehuizing bevindt zich een handig, vlak oppervlak voor voorwerpen. De volledige behuizing bestaat uit slagvaste kunststof. De NT 27/1 Me is ook voorzien van houders voor accessoires en een haak waaraan u de stroomkabel netjes kunt ophangen. Dankzij de ergonomische handgreep kan het apparaat eenvoudig worden vervoerd, met inbegrip van alle accessoires. De NT 27/1 Me heeft stootbescherming rondom, die niet alleen het apparaat, maar ook wanden, machines en meubels tegen beschadigingen beschermt. Het roestvrijstalen reservoir van deze industriestofzuiger is bestand tegen zuren en logen voor een lange levensduur.

Kenmerken en voordelen
Nat-en droogzuiger NT 27/1 Me Adv: Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren
Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren
Toebehoren gemakkelijk opbergen aan de achterkant van het apparaat. De zuigbuizen en het toebehoren worden veilig en gemakkelijk aan het apparaat meegenomen en zijn daardoor op elk moment klaar voor gebruik.
Nat-en droogzuiger NT 27/1 Me Adv: Patroonfilter met vlotter
Patroonfilter met vlotter
De zuigkracht blijft op constant hoog niveau Het vlottersysteem onderbreekt de aanzuigstroom wanneer de maximale capaciteit bereikt is.
Nat-en droogzuiger NT 27/1 Me Adv: Stevige metalen sluitingen
Stevige metalen sluitingen
De bijzonder robuuste metalen sluitingen sluiten nu nog betrouwbaarder.
Robuuste bumper
  • De bumper biedt een betrouwbare bescherming voor het apparaaten zijn uitrusting.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Luchtverplaatsing (l/s) 67
Vacuüm (mbar/kPa) 200 / 20
Tankinhoud (l) 27
Materiaal van de tank Roestvrij staal
Max. vermogen (W) max. 1380
Standaard nominale diameter ID 35
Kabellengte (m) 7,5
Geluidsniveau (dB(A)) 72
Gewicht zonder toebehoren (kg) 8,2
Afmetingen (l x b x h) (mm) 420 x 420 x 540

Uitvoering

  • Zuigslang, 2.5 m, Met bocht
  • Zuigbuis, 2 Stuk(s), 0.5 m, metaal
  • Filterzak, 1 Stuk(s), Papier
  • Nat en droog zuigmond, 400 mm
  • Plintenzuigmond
  • Aansluitstuk voor elektrisch gereedschap
  • Patroonfilter, Papier
  • Stootrand
  • Veiligheidsklasse, II
Nat-en droogzuiger NT 27/1 Me Adv
Toebehoren
Onderdelen NT 27/1 Me Adv

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.