Stofzuiger T 10/1

Krachtige, compacte en zeer robuuste stofzuiger T 10/1. Speciaal ontwikkeld voor de eisen van hotels en de gastronomische sector, detailhandel en gebouwenreiniging.

Dit compacte apparaat heeft een vermogen van 1.250 W en genereert een hoog vacuüm van 24,4 kPa (244 mbar). Het apparaat wordt bediend met een voetschakelaar zodat u zich niet hoeft te bukken. De handige, gebogen handgreep met clipsysteem en traploos instelbare zuigkracht maken een ontspannen manier van werken mogelijk. De lengte van de zuigslang bedraagt ca. 2,5 m. De stofzuiger dankt zijn goede roleigenschappen aan een chassis dat voorzien is van twee vaste wielen en twee stuurwielen. Een stootrand rondom het apparaat voorkomt dat het slagvaste reservoir van 10 liter de meubels beschadigt. De T 10/1 is standaard uitgerust met een vliesfilterzak. Deze kan twee keer meer stof opnemen dan gewone papieren filterzakken. Een 6-voudig filtersysteem zorgt voor een optimale stofafscheiding. Naast de 3-laags vliesfilterzak zorgen een motorbeschermingsfilter, uitblaasfilter en permanent hoofdfilter ervoor dat de uitgeblazen lucht zuiver is. Het hoofdfilter is gemaakt van wasbaar nylon, waardoor het apparaat kan worden gebruikt zonder stofzak.

Kenmerken en voordelen
Stofzuiger T 10/1: Een grotere capaciteit
Een grotere capaciteit
Het apparaat is uitgerust met een vliesfilterzak. Deze kan aanzienlijk meer stof opnemen dan gewonen papieren stofzakken.
Stofzuiger T 10/1: Met en zonder filterzak
Met en zonder filterzak
Het groot, rond, permanent hoofdfilter van wasbaar nylon is extreem sterk en dicht genoeg om ook zonder filterzak en gedurende een bepaalde periode te kunnen stofzuigen.
Stofzuiger T 10/1: Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren
Geïntegreerd opbergvak voor toebehoren
De opbergruimte voor de accessoires is geïntegreerd in de grote bumper.
Bediening met de voetschakelaar
  • Niet nodig om te bukken.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Luchtverplaatsing (l/s) 53
Vacuüm (mbar/kPa) 240 / 24
Tankinhoud (l) 10
Max. vermogen (W) max. 800
Standaard nominale diameter DN 35
Kabellengte (m) 10
Geluidsniveau (dB/A) 59
Vermogen turbine (W) 800
Gewicht zonder toebehoren (kg) 6,3
Gewicht (incl. doos) (kg) 9
Afmetingen (l x b x h) (mm) 355 x 310 x 385

Uitvoering

  • Zuigslang, 2 m, Met bocht
  • Zuigbuis, 2 stuk(s), 0.5 m, metaal
  • Filterzak, 1 stuk(s), Vlies
  • Materiaal van de tank, Kunststof
  • Clipsysteem voor slangverlenging
  • Veiligheidsklasse, II
Videos
Toepassingen
  • Speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de eisen van de hotel- en horeca-sector, de detailhandel en de gebouwenreiniging.
  • Voor een grondige reiniging van alle vloeren - van harde vloeren tot tapijten
Toebehoren
Onderdelen T 10/1

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.