Floor Cleaner BR 4.300

De BR 4.300 schrobmachine is ideaal voor de reiniging van harde oppervlakken van 20 tot 200 m² - het perfecte alternatief voor de manuele reiniging. De vloeren zijn onmiddellijk droog.

Deze machine is net zo eenvoudig te manoeuvreren als een borstelstofzuiger. Hij oefent tien keer meer druk uit dan manueel schrobben met veel betere reinigingsresultaten. En dit aan een borstelsnelheid van ongeveer 1.500 toeren per minuut. Hij schrobt zowel voorwaarts als achterwaarts. Met de uiterst platte borstelkop kan u onder meubilair en radiatoren reiken.

Specificaties

Technische gegevens

Max. vermogen (W) 820
Tankinhoud schoonwatertank (l) 4
Tankinhoud vuilwatertank (l) 4
Werkbreedte zuigen (mm) 300
Borsteltoerental (tr/min) 1450
Borsteldruk (g/cm²) 100
Kabellengte (m) 10
Gewicht zonder toebehoren (kg) 12
Afmetingen (l x b x h) (mm) 390 x 335 x 1180

Inbegrepen bij levering

  • Walsborstel

Uitvoering

  • 2-tank-systeem
  • Transportwielen
Floor Cleaner BR 4.300
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen BR 4.300

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.