Floor cleaner FC 7 Cordless

Het reinigen van je harde vloeren is nu kinderspel, de batterij aangedreven Floor Cleaner FC 7 Cordless verwijdert in één stap alle soorten droog en nat alledaags vuil. Zo hoef je dus niet altijd meer te stofzuigen voordat je gaat dweilen en bespaar je tot wel 50% van je tijd. Bovendien kun je de Floor Cleaner gebruiken op al je harde vloeren, inclusief parket en laminaat!

FC 7 draadloze vloerreiniger Kärcher

De FC 7: Onze beste vloerreiniger ooit!

De FC 7 Cordless borstelt nonchalant de oude regel "eerst stofzuigen, dan afvegen" weg, net als alle soorten alledaags nat en droog vuil. De 4 tegengesteld draaiende rollen gaan meteen aan de slag en herstellen de glans van uw vloer in de helft van de tijd. Druk gewoon op de knop op het handvat om de waterstroom en de snelheid van de rol aan de vloer aan te passen of gebruik de Boost-modus om hardnekkige vlekken te verwijderen. Dit betekent dat iedereen echt twee dingen tegelijk kan doen, en zonder zijn handen vuil te maken!

 


Toestellen


De FC 7 Cordless – onze krachtpatser

     

Vergeet dweil en stofzuiger

Uw vloer is heilig. Met onze FC 7 Cordless kunt u uw vloer laten glanzen - en dit ongeveer 20 procent grondiger en efficiënter dan met welke dweil dan ook*. In plaats van vuil heen en weer te vegen, pakken de reinigingsrollen met zelfreinigende functie het vuil eenvoudig op en transporteren het vuile water naar een aparte tank. Je hoeft dus niet altijd op voorhand te stofzuigen. Het toestel reinigt en zuigt het vuil op!

FC 7 vloerreiniger dweilen en opzuigen

Snellere reiniging dankzij aandrijftechnologie met 4 rollen**

Met de FC 7 Cordless bereik je perfecte resultaten. Hij veegt en neemt alle soorten alledaags vuil in één stap op en werkt ook in hoeken en langs randen. Haren worden ook gemakkelijk opgepakt met de geïntegreerde haarkammen.

FC 7 leefruimte

3 reinigingsniveaus

De rolrotatie en waterstroom kunnen worden aangepast afhankelijk van het soort vuil en de vloer (bijv. niveau 1 voor houten vloeren, niveau 2 voor stenen vloeren). De Boost-modus kan hardnekkige vlekken aanpakken.

FC 7 reinigingsniveaus

Kenmerken en voordelen van de FC 7

Floor Cleaner eenvoudige reiniging

Moeiteloze vloerreiniging

Nooit meer met handmatig schrobben. Geen omslachtig uitwringen van de dweil meer, aangezien het vuil permanent van de rollen wordt verwijderd door de zelfreinigende functie. Geen gesleep meer met een zware emmer dankzij de afzonderlijk geïntegreerde en eenvoudig afneembare schoonwatertank en vuilwatertank.

Verscheidene vloeren

Geschikt voor elke harde vloer

Door de lage restvochtigheid is het toestel geschikt voor alle harde vloeren (steen, tegels, parket, laminaat, vinyl). De vloeren zijn in een mum van tijd weer beloopbaar. Perfect vloeronderhoud in combinatie met Kärcher was- en verzorgingsmiddelen.

Floor Cleaner reiniging tot de rand

Perfecte reiniging tot aan de rand

De centrale rolaandrijving zorgt voor uitstekende reinigingsresultaten in hoeken en langs randen.

Wasbare rolletjes Kärcher Floor Cleaner

Wasbare rolletjes

Het monteren en verwijderen van de microvezelrollen gaat snel en eenvoudig. De rollers zijn ook machinewasbaar tot 60° C.

Kärcher Floor Cleaner

20% betere reinigingsprestaties*

De automatisch aangedreven rolletjes laten de vloerreiniger moeiteloos over de vloer glijden en genereren in één beweging talloze veegbewegingen. Hierdoor bereikt u een hygiënischer en effectiever resultaat dan met een traditionele dweil.

Floor Cleaner waterbesparing

Tot 90% waterbesparing ***

Vergeleken met schoonmaken met een traditionele dweil en emmer. ***


Detergenten en accessoires

Dankzij het grote aanbod aan toebehoren voor de Kärcher Floor Cleaner, kan u uw reiniging perfect op maat aanpassen aan de eisen van uw vloer. Het standaard reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, is geschikt voor elke harde vloer, terwijl de speciale reinigingsmiddelen voor hout en steen deze vloeren een extra verzorging en bescherming bieden.


* De Kärcher vloerreiniger bereikt tot 20% betere reinigingsprestaties dan een traditionele dweil met dweilovertrek in de testcategorie "Wiping". Verwijst naar gemiddelde testresultaten voor reinigingsefficiëntie, vuilopname en randreiniging.

** Met de FC 7 Cordless kunt u tot wel 50% tijd besparen, aangezien het gewone huisvuil in een enkele stap van harde vloeren kan worden verwijderd, waardoor stofzuigen voor het reinigen niet meer nodig is.

*** Bij het reinigen van een vloeroppervlak van 60 m² verbruikt de FC 7 Cordless (verbruik: 0,4 l) tot 90% minder water in vergelijking met een traditionele dweil en emmer gevuld met 5 liter water (verbruik: 5,0 l).