Aszuigers

De as- en droogzuiger van Kärcher verwijdert veilig en gemakkelijk de assen uit kachels, haarden, barbecues en grills. Deze aszuiger zorgt ervoor dat u veel sneller klaar bent met het opruimen van asresten.

Aszuigers op batterij

Weergaloze zuigkracht

De Kärcher as-en droogzuiger heeft een ongelooflijk langdurige zuigkracht. Dankzij het geïntegreerde Kärcher ReBoost filterreinigingssysteem heeft u steeds een constante zuigkracht met één druk op de knop − handig, snel en zonder moeite. Hierdoor behoort de manuele filterreiniging definitief tot het verleden – en u kan gewoon verder opzuigen tot u gedaan hebt, zonder uw werk te moeten onderbreken en zonder in contact te komen met het vuil.

Perfect geschikt voor het opzuigen van assen uit de barbecue of kachel tot 40°C. En dankzij de toestellen op batterij werkt u steeds onafhankelijk van een stopcontact!


Producten

0 Producten
Uitmuntende technologie: ReBoost filterreiniging

Uitmuntende technologie: ReBoost filterreiniging

De aszuigers van Kärcher zijn ongelooflijk duurzaam. Dankzij de geïntegreerde Kärcher ReBoost-filterreiniging kan de zuigkracht snel worden hersteld na langdurige opzuigen van fijne deeltjes - praktisch, snel en zonder handmatige inspanning.

Manuele filterreiniging behoort tot het verleden en u kunt opzuigen zonder onderbreking & zonder contact met vuil totdat het werk gedaan is.


Een handig en efficiënt toestel.

icon_arrow


Geavanceerd filtersysteem.

Geavanceerd filtersysteem.

Het ééndelige filtersysteem, dat bestaat uit een metalen grofvuilfilter en een vlambestendige vlakfilter, kan in één beweging worden uitgenomen zonder dat er as of stof uitvalt.

Daarnaast kan u de assen veilig en comfortabel verwijderen dankzij de handgreep op het reservoir. Uw handen en de vloer blijven dus mooi proper en u komt nooit in rechtstreeks contact met het vuil!

Schitterend schoon: de geïntegreerde uitblaasfilter van de Kärcher aszuigers laat geen vuil buiten glippen en filtert zelfs het fijnste stof en stofpartikels.


Voordelen van de Kärcher aszuiger


Onderhoud van kachels en open haarden

Kärcher aszuiger

Het is belangrijk om je kachel ongeveer één keer per maand te kuisen. Zo verminder je niet alleen de onderhoudskosten, maar ook het verbrandingsgevaar en verbeter je de kwaliteit van de rook die door de schouw naar buiten gaat. Als je een open haard uit bakstenen hebt, zou het kunnen dat je vaker dan een keer per maand de kachel moet kuisen om zo een verkleuring van je stenen te voorkomen.

Een andere belangrijke factor is de keuze van het hout dat je opbrandt. Kies voor hard, droog hout in plaats van zacht en nat hout. Nat hout versnelt namelijk de verstopping van de schoorsteen, terwijl hard hout minder vervuiling achter laat.

  1. Voordat je van start gaat met de reiniging van jouw kachel, raden we aan om eerst zeker te zijn dat de assen niet meer warm zijn (max. 40°C).
  2. Vervolgens kun je starten met de ramen van de kachel te kuisen met behulp van een ontvettend middel en een microvezel doekje.
  3. Eens dit gedaan is, kan je alle assen in de haard opzuigen met de aszuiger.


Zo blijven niet alleen jouw kachel, open haard en handen proper gedurende de winter, maar ook de kleren van Sinterklaas en de Kerstman!


Brochure