Je wagen reinigen als een expert

Met de juiste detergenten en accessoires kan je zelf je voertuig als een expert reinigen.

Proper in 7 stappen!

Illu_auto1

Stap 1

Voorwas met de Vario Power lans.

Illu_auto2

Stap 2

Sproei de velgen in met velgenreiniger en laat even inwerken.

Illu_auto3

Stap 3

Reinig de velgen met de velgenwasborstel.

Illu_auto4

Stap 4

Gebruik, waar nodig, insectenverwijderaar en laat even inwerken.

Illu_auto5

Stap 5

Besproei de auto van boven naar beneden met auto shampoo via de schuimsproeier Connect 'n' Clean.

Illu_auto6

Stap 6

Reinig de wagen met de powerborstel.

Illu_auto7

Stap 7

Spoel alles van boven naar beneden af met de Vario Power lans.


Autoreinigung_Bürste_406x406

De buitenkant van de auto wassen

Hogedrukreiniger - eenvoudig en schoon

Wie wil er nu lang bezig zijn met schoonmaken? Er zijn immers een heleboel dingen te doen die leuker zijn. Toch kan schoonmaken met Kärcher hogedrukreinigers best leuk zijn. De hoogwaardige, comfortabele en krachtige machines lossen zelfs het hardnekkigste vuil binnen enkele seconden op - snel, gemakkelijk en moeiteloos met een druk op de knop. En uw handen blijven schoon. Gemakkelijker kan het niet.

Uw auto wassen - eenvoudig

Stralend schoon - sneller dan ooit: de autoshampoo 3-in-1 staat garant voor optimale reiniging en verzorging van elk type auto. Uw auto poetsen wordt op die manier een plezierig karwei. De actieve vuiloplosser verwijdert moeiteloos hardnekkig olieachtig en vettig vuil. Dankzij de sneldroog-formule gaat het vervelende droogwrijven van de auto veel sneller. En de ultraglans-formule laat de auto weer stralen als nieuw.

Reiniging van de nieuwe generatie

De revolutionaire Power Brush WB 150 is de eerste borstel die reinigt met hoge druk! De Power Brush reinigt snel, effectief en behoedzaam alle oppervlakken buitenshuis. Ook kwetsbare oppervlakken zoals autolak kunnen met de Power Brush zacht en doeltreffend worden gereinigd.


Auto-interieur reinigen

Auto interieur reinigen

Auto interieur reinigen: welke producten? 

Multifunctionele alleszuigers zijn ideaal voor het reinigen van het interieur van uw auto. Met de uitgebreide set toebehoren gaan alle reinigingstaken in de auto veel gemakkelijker. De autozetels reinigen, het uitzuigen van de kofferbak, voetruimte, dashboard, stoelen, handschoenenvakje, voetmatten enzovoort. Tip voor het reinigen van voetmatten: met de harde haren van de Kärcher zuigborstel kunt u zelfs opgedroogd vuil gemakkelijk verwijderen.

Autozetels reinigen met de Kärcher vloer- en tapijtreiniger

Kärcher vloer- en tapijtreinigers maken autostoelen vezeldiep en grondig schoon. Het reinigingsmiddel wordt met druk diep in de bekleding gesproeid en samen met het opgeloste vuil opgezogen. Vet, vuil en geurtjes worden zo effectief verwijderd.


Geschikte apparaten en toebehoren