Hoe kiest u de beste schrobmachine?

Heeft u grote oppervlakken te reinigen of onderhouden? Dan bieden de polijst- en schrobzuigmachines van Kärcher u verschillende oplossingen. De keuze voor een schrob-/zuigmachine zal echter niet enkel afhangen van de grootte van de te kuisen ruimte, maar ook van uw specifieke wensen. Reflecteer daarom best even over de verschillende kenmerken en toepassingen van deze machines om de schrobmachine te kiezen die het beste bij uw noden past.  

Een schrobzuigmachine of polijstmachine kiezen

De verschillende soorten schrobmachines

De Kärcher ride-on schrobzuigmachines zijn onze grootste schrobzuigmachines, die ideaal zijn voor oppervlakten vanaf 1500m². Magazijnen, parkeergarages en andere grote ruimtes kuist en onderhoudt u zonder zorgen dankzij deze schrobmachine. Hij is namelijk erg comfortabel en zeer performant. Zo combineert onze B 300 R I zitschrobmachine bijvoorbeeld schrobben en vegen in één beweging voor een optimaal resultaat. De Kärcher ride-on schrobmachine is bovendien ook bijzonder wendbaar dankzij zijn geringe breedte, wat het de ideale machine maakt voor een grondige reiniging en onderhoud in verschillende omgevingen.

De handgeleide schrob-/zuigmachine is kleiner dan de eerdergenoemde zitschrobmachine. Hierdoor reinigt u snel en makkelijk kleine oppervlakken tussen de bezoeken van uw kanten door bijvoorbeeld. De handgeleide schrobzuigmachines van Kärcher zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, die stuk voor stuk erg makkelijk in gebruik zijn en bovendien zuiniger dan een natreiniging voor oppervlakten van 100 m² tot 4500 m². Voor het beste resultaat op kleinere en vlakke oppervlaktes, kiest u dus best voor een handgeleide schrob-/zuigmachine.

Kärcher eenschijfsmachines

De Kärcher eenschijfsmachines

De Kärcher eenschijfsmachines voor al het gespecialiseerd en all-round werk. Of het nu om een harde ondergrond of een textiele vloerbedekking gaat, onze eenschijfsmachines garanderen een vlotte en grondige reiniging. Uit ons ruim aanbod kunt u bovendien verschillende apparaten kiezen die heel wat verschillende toepassingen te bieden hebben, zoals harde vloeren polijsten en tapijten shamponeren.

Kärcher polijstmachine

De meeste van onze schrobmachines hebben ook een polijst-functie, maar als u een machine zoekt die specifiek uitblinkt in vloeren laten schitteren als nooit tevoren, dan is de Kärcher polijstmachine wat u zoekt. Zowel voor grote oppervlakken van circa 2750 m², tot kleinere ruimtes vanaf 10m² biedt de Kärcher polijstmachine u schitterende polijstresultaten. Bovendien kan ze, dankzij de batterij-aandrijving ook worden gebruikt op normale werkuren en in geluidsgevoelige omgevingen.

 

Indien u graag meer informatie had gewenst over deze schrobmachines, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantendienst staat op maandag tot en met donderdag, van 8u30 tot 17u en vrijdag van 8u30 tot 16u15 voor u klaar. Als professionele eindgebruiker kunt u daarvoor terecht op het telefoonnummer +32 3 340 08 01.

 Kärcher polijstmachine