Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus

Mobiel en veelzijdig: de HD 6/13 CX Plus koudwater hogedrukreiniger voor zowel verticale als horizontale bediening. Met opbergvak voor toebehoren, messing cilinderkop en automatische drukontlasting.

De compacte, lichte en veelzijdige HD 6/13 CX Plus koudwaterhogedrukreiniger biedt een uitstekende mobiliteit en is geschikt voor zowel verticale als horizontale bediening. De machine is uitgerust met een uitgekiende opbergruimte voor accessoires en de messing cilinderkop en de automatische drukontlasting zorgen voor een lange levensduur. Tegelijkertijd overtuigt hij met innovatieve nieuwe ontwikkelingen die het werkcomfort voor de gebruiker op lange termijn verhogen door een moeiteloze bediening en een tijdbesparende op- en afbouw. Het EASY!Force hogedrukpistool maakt gebruik van de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul te reduceren, terwijl de EASY!Lock snelsluitingen de bediening vijf keer sneller maken dan bij conventionele schroefverbindingen, zonder afbreuk te doen aan de robuustheid en de lange levensduur. Een uitgebreid uitrustingspakket voor uitstekende reinigingsresultaten, met een hoog gebruiksgemak en een lange levensduur.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus: Spaart tijd en moeite: dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Spaart tijd en moeite: dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Eindelijk een moeiteloze bediening: dankzij het EASY!Force hogedrukpistool. EASY!Lock snelkoppelingen: duurzaam en robuust. En vijf maal sneller dan schroeven.
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus: Draagbaarheid
Draagbaarheid
Gemakkelijk in- en uitladen en eenvoudig vervoer dankzij geïntegreerde handgreep aan voorzijde van het apparaat. Inschuifbare duwbeugel door indrukken van een knop. Compacte constructie.
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus: Flexibiliteit
Flexibiliteit
Kan zowel staand als liggend worden gebruikt. Bij liggend gebruik rusten de wielen niet op de grond. Daardoor biedt het apparaat maximale stabiliteit. Aparte parkeer- en vervoerstand voor de spuitinstallatie.
Kwaliteit
 • De automatische drukontlasting beschermt de componenten en verlengt de levensduur.
 • Hoogwaardige messing cilinderkop.
 • Groot, gemakkelijk bereikbaar waterfijnfilter om de pomp tegen vuildeeltjes in het water te beschermen.
Opbergvak voor toebehoren
 • Schroefkoppeling (M 18 × 1,5) voor het opbergen van een oppervlaktereiniger op het apparaat.
 • Praktische opbergvakken voor de drievoudige en de roterende sproeier.
 • Geïntegreerde slanghaspel met 15 m hogedrukslang.Voor een grote actieradius en in een handomdraai opbergen (CX-varianten).
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Wateropbrengst (l/u) 590
Temperatuur watertoevoer (°C) 60
Werkdruk (bar/MPa) 130 / 13
Max. druk (bar/MPa) 190 / 19
Vermogen (kW) 2,9
Stroomkabel (m) 5
Sproeiergrootte (mm) 38
Watertoevoer 3/4″
Gewicht (met toebehoren) (kg) 28,3
Gewicht (incl. doos) (kg) 31,2
Afmetingen (l x b x h) (mm) 380 x 370 x 930

Inbegrepen bij levering

 • Spuitpistool: EASY!Force
 • Hogedrukslang: 15 m, DN 6, 200 bar
 • Spuitlans: 840 mm
 • Drievoudige sproeier (0°/25°/40°): handmatig
 • Vuilfrees

Uitvoering

 • Slanghaspel
 • Reinigingsmiddelfunctie: Aanzuiging
 • Drukuitschakeling
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus
Hogedrukreiniger HD 6/13 CX Plus
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 6/13 CX Plus

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.