IVS 100/55 M

De IVS 100/55 M industriezuiger uit de superklasse voor het opzuigen van zeer grote hoeveelheden fijn stof die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Met certificaat voor stofklasse M en een zijkanaalcompressor van 5,5-kW.

Geschikt voor zowel mobiel als stationair continubedrijf, onze IVS 100/55 M industriezuiger uit de superklasse is geschikt voor het opzuigen van zeer grote hoeveelheden fijnstof die schadelijk zijn voor de gezondheid. Gecertifieerd naar stofklasse M en energiezuinig conform (IE2), imponeert de industriezuiger met een sterke draaistroommotor en een 5,5 kW zijkanaalcompressor. Dankzij de geïntegreerde soft start functie, kan de IVS 100/55 M ka zelfs worden aangesloten op een met 16 ampère gezekerde industriële contactdoos. Diverse opbergmogelijkheden voor de toebehoren op de zuiger zorgen voor de nodige mobiliteit van het toestel. De grote 16-voudige sterfilter neemt weinig plaats in en wordt betrouwbaar gereinigd door middel van een horizontale filterschudder. Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten. Zo maakt het neerzetmechanisme van het 100 liter grote roestvrijstalen reservoir het voor de gebruiker ook gemakkelijker om het reservoir leeg te maken. En een handige (optionele) afstandsbediening waarmee u de machine kan aan- of uitzetten van op een afstand van 30m onderstreept nogmaals het gebruiksvriendelijke concept van de IVS 100/55 M.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/55 M: Optionele afstandsbediening
Optionele afstandsbediening
Optionele radiogestuurde afstandsbediening voor in- en uitschakelen tot 30 m afstand. Handige, tijdbesparende werking van de machine in één enkele voorwaartse beweging. Optimale benutting van de ruimte: de industriezuiger kan op ongebruikte plaatsen of veiligheidszones worden neergezet.
 IVS 100/55 M: Energiebesparende soft start
Energiebesparende soft start
Lage stroom bij het opstarten voorkomt dalingen van het voltage bij de stroomvoorziening. Lagere energiepieken zorgen voor lagere energiekosten. Slechts geringe zekering nodig. (Tot 5,5 A is 16 A zekering voldoende.)
 IVS 100/55 M: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
  • Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen.
  • Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven.
  • Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
  • De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken.
  • Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten.
  • Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 138 / 500
Vacuüm (mbar/kPa) 240 / 24
Tankinhoud (l) 100
Max. vermogen (kW) 5,5
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 77
Gewicht zonder toebehoren (kg) 148
Gewicht (incl. doos) (kg) 156
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 686 x 1465

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/55 M
 IVS 100/55 M
 IVS 100/55 M
Videos
Toebehoren