Accu-rolveger EB 30/1 Li-Ion

Kärcher heeft de eerste elektrische, accuaangedreven bezem voor commercieel gebruik, de EB 30/1 Li-Ion, op de markt gebracht. Dankzij zijn walsborstel en vuilreservoir doet dit nieuwe model dienst als bezem en stoffer en blik tegelijk. Het apparaat kan worden gebruikt voor het snel, stil (56 dB(A)) en betrouwbaar verwijderen van vuil van harde vloeren en tapijten tijdens de kantooruren.

De EB 30/1 Li-Ion is uitgerust met een voetschakelaar. Deze 90 mm hoge elektrobezem is dun genoeg om vuil te verwijderen onder radiatoren en lage meubels. Het apparaat verwijdert los vuil tot maar liefst 2 mm van de randen. De telescopische steel is voorzien van een duwbeugel en kan worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Dankzij het kogelscharnier kan de borstel in alle richtingen bewegen. Wanneer de bezem niet wordt gebruikt, kunt u deze in verticale positie vergrendelen. De elektrische bezem heeft een gebruiksduur van ongeveer 30 minuten op tapijten en 45 minuten op harde vloeren tot de krachtige nikkel-cadmiumbatterij moet worden opgeladen. Met de optionele snellader kan de laadtijd worden verminderd van 3 uur tot 90 minuten. De batterijen kunnen worden vervangen voor ononderbroken gebruik. U hebt geen gereedschap nodig voor het verwisselen van de batterijen of verwijderen van de walsborstel. Haren die zich rond de borstel wikkelen kunnen worden verwijderd door met een mes door een speciaal daarvoor voorziene gleuf te snijden.

Kenmerken en voordelen
Accu-rolveger EB 30/1 Li-Ion: Gemakkelijk batterijen vervangen
Gemakkelijk batterijen vervangen
Accu-rolveger EB 30/1 Li-Ion: Gereedschapsloze borstelvervanging
Gereedschapsloze borstelvervanging
De walsborstel kan zonder gereedschap verwijderd en daardoor eenvoudig gereinigd worden.
Accu-rolveger EB 30/1 Li-Ion: Snelle oplader
Snelle oplader
Het vuilreservoir kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw geplaatst
  • Snelle en eenvoudige lediging zonder in contact te komen met het vuil.
Specificaties

Technische gegevens

Werkbreedte (mm) 300
Tankinhoud (l) 1
Geluidsniveau (dB(A)) 56
Batterij type Lithium-Ion batterij
Stroomsoort (V) 7,2
Capaciteit (Ah) 2,6
Looptijd accu op harde vloeren (min) 51
Looptijd accu op tapijten (min) 41
Gewicht zonder toebehoren (kg) 2,8
Gewicht (incl. doos) (kg) 3,1
Afmetingen (l x b x h) (mm) 250 x 300 x 1340

Uitvoering

  • Snellader, BC 1/1.8
  • Walsborstel, standaard
Videos
Toebehoren
Onderdelen EB 30/1 Li-Ion

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.