Roestvrij stalen injectorkit voor HD 9/20-4M

Voor een werkdruk van 300 bar en een watertemperatuur van 95°C, werd deze roestvrij stalen injector speciaal ontwikkeld voor de hogedrukreiniger HD 9/20-4 M. Met aanzuigslang en vacuüm-filter.

Deze set bestaat uit een roestvrij stalen injector, een aanzuigslang van 1,2 meter en een vacuüm-filter en werd speciaal ontwikkeld voor de hogedrukreiniger HD 9/20-4 M. De injector garandeert een precieze dosering van het reinigingsmiddel via 10 verschillende inserts en is geschikt voor toepassingen met zowel reinigingsmiddel als schuim. (Gelieve de bedieningsinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden). Met een goedgekeurde werkdruk van 300 bar en een watertemperatuur tot 95°C, is hij ook geschikt voor zware toepassingen. De injector past direct op de hogedrukuitlaat van de machine.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,8
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HD 9/20-4M

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.