Roestvrij stalen injectorkit voor HDS 12/18-4S

De roestvrij stalen injector wordt geleverd als een set met een aanzuigslang en een vacuüm-filter voor de hogedrukreiniger HDS 12/18-4 - past op de hogedrukuitlaat van de machine.

Deze roestvrij stalen injector voor de hogedrukreiniger HDS 12/18-4 S zorgt voor een precieze dosering van het reinigingsmiddel via 10 verschillende inserts. (Gelieve de bedieningsinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden per insert). e injector is geschikt voor toepassingen met reinigingsmiddelen en schuim - hij laat een werkdruk toe tot 300 bar en een watertemperatuur van 95°C. Robuust design voor zware jobs. De injector past direct op de hogedrukuitlaat van de machine; hij wordt geleverd als een set met een aanzuigslang van 1,2 meter en een vacuüm-filter.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,9
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HDS 12/18-4S

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.