Voorfilter groot, waterdebiet 6000 l/u

Pompvoorfilter beschermt tuinpompen en hogedrukpompen tegen grof vuil of zand.

Pompvoorfilter voor alle standaard tuinpompen en hogedrukpompen voor huishoudelijk gebruik – ideaal voor pompen zonder geïntegreerde filter met een waterdetiet tot 6.000 l/u. De voorfilter beschermt de pomp effectief tegen grof vuil partikels of zand en verhoogt de levensduur. Het filter kan verwijderd worden om te worden schoongemaakt. Fijnfilter heeft een maasbreedte van 250µm (0.25 mm). Pompvoorfilter is geschikt voor alles hierboven vermelde pompen met een aansluitdraad van 1" (33.3 mm).

Kenmerken en voordelen
Uitneembare filter
Voorfilter voor de pomp, groot
Voorfilter
Specificaties

Technische gegevens

Afmetingen Tot 6000 l/u maaswijdte: 250 μm (0.25 mm)
Maaswijdte (mm) 0,25
Gewicht (kg) 1,2
Gewicht (incl. doos) (kg) 1,3
Afmetingen (l x b x h) (mm) 122 x 189 x 314
Toepassingen
  • Beschermt de pomp tegen vuildeeltjes en zand.
  • Voor gebruik op tuinpompen en hydrofoorpompen. Filtert vuildeeltjes ter bescherming van de pomp.
Onderdelen Voorfilter groot, waterdebiet 6000 l/u

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.