stoomstrijkijzer karcher
Dampfbügeln_Content1

2 keer zo snel strijken

Door te strijken met een Kärcher stoomstrijkijzer kunt u tot 50% tijd besparen. De Kärcher strijkplank is voorzien van een zuig- en uitblaasfunctie. De zuigfunctie zuigt het wasgoed vast en zuigt de vochtigheid op. De uitblaasfunctie blaast het strijkoppervlak op als een ballon. Dit voorkomt kreukels, ook bij gevoelige stoffen.

Het stoomstrijkstation SI 2.600 CB biedt maximaal gebruiksgemak en is zeer geschikt voor grote hoeveelheden wasgoed. De beproefde universeel inzetbare stoomreiniger SC 2.600 CB vormt met de actieve strijkplank AB 1000 een perfect team voor eersteklas strijk- en reinigingsresultaten.

Dampfbügeln_Content2

Tips voor optimaal strijken

  1. Stel bij het strijken uw stoomstrijkijzer in op de maximale temperatuur. De continue toevoer van stoom voorkomt dat uw wasgoed te heet wordt, of dit nu katoen, zijde of linnen is.
  2. Toebehoren anti-kleefzool: Voorkomt glanzende plekken op delicate en donkere stoffen (bijv. linnen). T-shirts met opdruk hoeft u daardoor niet meer binnenstebuiten te strijken.
  3. De stoomdruk is zo groot dat u ook dikke jeans maar langs één kant hoeft te strijken. Druk niet te hard op het strijkijzer en ga langzaam over het wasgoed. De stoomdruk doet het werk voor u.

Strijkplank

Twee keer goed: strijken en reinigen met stoom.

Stoomstrijkijzer

Hoogwaardig stoomstrijkijzer met Easy glide roestvrijstalen strijkzool in attractieve geel-zwarte look.

Anti-kleef strijkzool

Anti-kleef strijkzool voor stoomstrijkijzer