IVM 60/30

Robuuste industriezuiger uit de middenklasse IVM 60/30 met een slijtvaste zijkanaalcompressor en grote sterfilter in stofklasse M. Geschikt voor het opzuigen van fijnstof en grof vast vuil.

Een duurzame zijkanaalcompressor met 3-fasige werking, een grote sterfilter in stofklasse M en de eenvoudige, manuele filterreiniging met mechanische aandrijving zijn enkele van de interessante kenmerken van onze industriezuiger IVM 60/30 uit de middenklasse. Langs de buitenkant maakt deze robuuste industriezuiger indruk met zijn behuizing van resistent staal en een zuurbestendige roestvaste body en reservoir, alsook met zijn grote wielen voor een eenvoudig en veilig transport. De rindustriezuiger kan worden ingezet in bijna alle industriële omgevingen voor het verwijderen van fijn stof tot grof vuil - ook in een drieploegensysteem.

Kenmerken en voordelen
 IVM 60/30: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Slanghaak en accessoire-opbergruimte voor eenvoudige opslag en transport. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
 IVM 60/30: Handmatig filterschudsysteem voor lage bedrijfskosten
Handmatig filterschudsysteem voor lage bedrijfskosten
Verlengt de levensduur van het continue filter, waardoor de onderhoudsinspanning vermindert. Comfortabel: een transmissie zogt voor constante, identieke reinigingsresultaten. Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
 IVM 60/30: Belastbaar en veelzijdig
Belastbaar en veelzijdig
Zijkanaalcompressor met een levensduur van meer dan 20.000 uren voor de hoogste zuigkracht. Geschikt voor gebruik in meerploegensysteem.
Vuilreservoir met neerzetmechanisme
  • Voor ergonomisch ledigen, ook met moeilijk zuigmateriaal.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 68 / 244,8
Vacuüm (mbar/kPa) 286 / 28,6
Tankinhoud (l) 60
Max. vermogen (kW) 3
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50 DN 40
Geluidsniveau (dB/A) 79
Gewicht zonder toebehoren (kg) 99
Gewicht (incl. doos) (kg) 103,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1030 x 680 x 1650

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVM 60/30
 IVM 60/30
Toebehoren