IVS 100/75 M

Onze krachtigste industriezuiger uit de superklasse met M-stofklasse certificatie: IVS 100/75 M met 7,5-kW zijkanaalcompressor voor zeer grote hoeveelheden stof die schadelijk zijn voor de gezondheid.

De IVS 100/75 M is het topmodel in ons programma industriezuigers van de superklasse met een certificaat voor stofklasse M. Uitgerust met extreem hoogwaardige onderdelen, zoals de 7,5 kW zijkanaalcompressor, zuigt hij ook veilig zeer grote hoeveelheden fijn stof op die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. De grootste draaistroommotor in zijn klasse werkt uiterst efficiënt (IE2) en is uitgerust met een soft start-up functie die vermogenspieken bij het inschakelen voorkomt. Bovendien is de machine uitgerust voor zowel een mobiel als een stationair gebruik met een roestvrij stalen container met een inhoud van 100 liter met neerzetmechanisme én een grote 16-voudige sterfilter. Het filtersysteem wort gereinigd met een manueel, horizontaal filterschudmechanisme. Een speciale tandwielkast voor gerichte krachtoverbrenging zorgt te allen tijde voor vergelijkbare reinigingsresultaten, ongeacht de kracht die door de gebruiker wordt uitgeoefend. De accessoires kunnen op het toestel worden opgeborgen voor een veilig transport. De optionele afstandsbediening is dan weer een zeer handige toevoeging aan de brede waaier aan toebehoren voor de IVS 100/75 M.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/75 M: Optionele afstandsbediening
Optionele afstandsbediening
Optionele radiogestuurde afstandsbediening voor in- en uitschakelen tot 30 m afstand. Handige, tijdbesparende werking van de machine in één enkele voorwaartse beweging. Optimale benutting van de ruimte: de industriezuiger kan op ongebruikte plaatsen of veiligheidszones worden neergezet.
 IVS 100/75 M: Energiebesparende soft start
Energiebesparende soft start
Lage stroom bij het opstarten voorkomt dalingen van het voltage bij de stroomvoorziening. Lagere energiepieken zorgen voor lagere energiekosten. Slechts geringe zekering nodig. (Tot 5,5 A is 16 A zekering voldoende.)
 IVS 100/75 M: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
  • Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen.
  • Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven.
  • Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
  • De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken.
  • Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten.
  • Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 148 / 536
Vacuüm (mbar/kPa) 305 / 30,5
Tankinhoud (l) 100
Max. vermogen (kW) 7,5
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 73
Gewicht zonder toebehoren (kg) 165
Gewicht (incl. doos) (kg) 177
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 686 x 1465

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/75 M
 IVS 100/75 M
 IVS 100/75 M
Toebehoren