Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv

De zeer compacte en lichte schrobzuigmachine BR 30/4 C, met een gewicht van slechts 12 kg, is het innovatieve en krachtige alternatief voor de handmatige reiniging van harde oppervlakken van 20 tot 200 m². De vloer is direct na het reinigen droog en daardoor slipvast en weer beloopbaar. Perfect voor het reinigen van kleinere winkels, restaurants, benzinestations, supermarkten, sanitaire voorzieningen, hotels of kan naast bestaande schrobzuigmachines worden gebruikt. Met handmatige afzuiging voor ontoegankelijke hoekjes, en een microvezelrol speciaal voor het reinigen van fijnsteengoed-tegels.

Deze machine is even gemakkelijk te manoeuvreren als een borstelstofzuiger. Er is tien keer meer contactdruk in vergelijking met dweilen met de hand, waardoor de reinigingsprestaties veel beter zijn. En dit bij een rollersnelheid van ongeveer 1.500 omwentelingen. De machine behoudt de zuigkracht zowel bij het voor- als bij het achterwaarts reinigen. De zuigmonden kunnen ook omhoog worden gezet voor hardnekkig vuil. Dit zorgt voor een langere contacttijd van de reinigingsoplossing op de ondergrond.

Kenmerken en voordelen
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Sneldraaiende walsborstel
Sneldraaiende walsborstel
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Onmiddellijk droog
Onmiddellijk droog
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Afneembare reservoirs
Afneembare reservoirs
Specificaties

Technische gegevens

Aandrijving Werking op elektriciteit
Tractie-aandrijving Vooruitgang door borstelrotatie
Werkbreedte borstels (mm) 300
Werkbreedte zuigen (mm) 300
Schoon-/vuilwaterreservoir (l) 4 / 4
Theoretische oppervlakteprestatie (m²/u) 200
Praktische oppervlakteprestatie (m²/u) 130
Borsteltoerental (tr/min) 1450
Borsteldruk (g/cm²) 100
Waterverbruik (l/min) 0,3
Geluidsniveau (dB(A)) max. 72
Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Afmetingen (l x b x h) (mm) 495 x 340 x 1145

Inbegrepen bij levering

  • Walsborstel
  • Transportwielen
  • 2 zuigbalken, recht
  • Handmatig opzuigen

Uitvoering

  • 2-tank-systeem
  • Werking op elektriciteit
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv
Videos
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen BR 30/4 C Adv

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.