Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv

Compacte schrob-/zuigmachine voor kleine oppervlakken

De nieuwe BR 30/4 C Adv schrob-/zuigmachine van Kärcher biedt een oplossing voor de problemen en veiligheidsrisico's verbonden aan het dweilen van vloeren op openbare plaatsen. De BR 30/4 C Adv is even gebruiksvriendelijk als een staande stofzuiger en reinigt en droogt vloeren grondig in één beweging. Het apparaat kan ook worden gebruikt voor dieptereiniging. De BR 30/4 C Adv is een sneller, gemakkelijker, meer hygiënisch en veiliger alternatief voor operatoren en het publiek dan dweilen. De vloer is meteen droog, veilig en begaanbaar. De BR 30/4 C Adv is veilig en hygiënisch voor operatoren. De schoon- en vuilwaterreservoirs van vier liter zijn volledig afneembaar en kunnen eenvoudig worden gereinigd en bijgevuld. De walsborstel en zuigbalken kunnen zonder gereedschap worden vervangen. De uitzonderlijk lage reinigingskop (slechts 7 cm) maken eenvoudige reiniging onder meubels mogelijk.De afzuiging kan worden uitgeschakeld zodat in een eerste fase de reinigingsmiddelen kunnen worden aangebracht voor een grondige reiniging.

Kenmerken en voordelen
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Sneldraaiende walsborstel
Sneldraaiende walsborstel
Voor een tienmaal hogere borsteldruk dan bij handmatige reiniging. De walsborstel reinigt ook oppervlakken met structuur of voegen. De wals zorgt ervoor dat het apparaat automatisch vooruitrijdt. Het hoeft dus niet te worden geduwd.
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Onmiddellijk droog
Onmiddellijk droog
De zachte zuigstrips zuigen de vloer droog – in voorwaartse en achterwaartse richting. Tijdens de intensieve reiniging kan de afzuiging met het voetpedaal worden uitgeschakeld.
Schrob-/zuigmachine BR 30/4 C Adv: Afneembare reservoirs
Afneembare reservoirs
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Werkbreedte borstels (mm) 300
Werkbreedte zuigen (mm) 300
Max. vermogen (W) 820
Max. oppervlakteprestatie (m²/u) 200
Oppervlakteprestatie praktisch (m²/u) 130
Schoon-/vuilwaterreservoir (l) 4 / 4
Borsteldruk (g/cm²) 100
Borsteltoerental (Omw/min) 1450
Geluidsniveau (dB/A) 70,5
Aandrijving Werking op elektriciteit
Gewicht (met toebehoren) (kg) 12,9
Gewicht (incl. doos) (kg) 16,3
Afmetingen (l x b x h) (mm) 390 x 335 x 1180

Uitvoering

  • Walsborstel
  • 2-tank-systeem
  • Werking op elektriciteit
  • Transportwielen
  • 2 zuigbalken, recht
Videos
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen BR 30/4 C Adv

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.